To je najpreprostejši kos, ki ga lahko kombinirate na nešteto načinov

22. julij 2022

To je najpreprostejši kos, ki ga lahko kombinirate na nešteto načinov

22. julij 2022
Foto: IMAXtree

Gotovo se v vaši omari nahaja preposta bela majica, ki je idealna za vsakodnevni casual look ali pa za povsem poslovne priložnosti. 

Včasih se zdi usklajevanje oblačil in iskanje novih kombinacij prava muka. Ne glede na to, kako dobro je založena naša garderobna omara, se nam kar naprej zdi, da nimamo kaj za obleči, kajne? Včasih bi najraje kar ostali doma in v takih situacijah nas vedno rešijo naši najljubši in preprosti kosi, ki jih zlahka kombiniramo.

Eden izmed takšnih kosov je bela majica s kratkimi rokavi. 

Čeprav so v zadnjem času popularni korzeti ter majice brez rokavov, pa na navadno majico s kratkimi rokavi vseeno ne smemo pozabiti. Predstavljamo štiri ideje, kako v poletnem času nositi belo majico in pri tem še vedno izgledati šik. 

Bela majica in kratke hlače

Poleti ne gre brez kratkih hlač. Belo preveliko majico zato kombinirajte s kratkimi hlačami ter visokimi petami ter tako ustvarite preprost in udoben videz s pridihom elegance. 

Bela majica in jeans jakna

Ta kombinacija je lahko hkrati zelo casual in zelo elegantna, jakni in majici pa dodajte črno usnjeno krilo in dopolnite svoj kul videz. 

Bela majica in bele hlače

Bela barva je v teh vročih poletnih dneh idealna rešitev. Zakaj se torej ne bi oblekli povsem v belo? Majici dodajte bele jeans hlače, v tej kombinaciji pa boste izgledali še bolj porjaveli, brezskrbni, sproščeni, razigrani, toda še vedno elegantni. 

Bela majica in široke kavbojke

Čeprav to kombinacijo omenjamo kot zadnjo, pa je zagotovo najbolj klasična in tudi najbolj prikladna. Bela majica s kratkimi rokavi še posebej dobro izgleda v kombinaciji s tako imenovanimi “mom jeans” oziroma širokimi kavbojkami. Ležeren videz videz lahko naredimo bolj šik z modnimi dodatki, kot je pas ali nakit, ali pa obujemo salonarje.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close