To je največkrat klikana poročna obleka na spletu

10. januar 2020

To je največkrat klikana poročna obleka na spletu

10. januar 2020

Družbena omrežja, vključno s Pinterestom, so pravi raj za vse bodoče neveste, ki iščejo navdih za obleko, ki jo bodo nosile na svoj veliki dan.

Med tisoč poročnimi oblekami različnih slogov je bila najbolj ogledana, všečkana, »pinana« obleka avstralske znamke Grace Loves Lace z imenom Hollie, ki je bila prvič predstavljena leta 2013.

Med tem je modna znamka predstavila že njeno novo verzijo, Hollie 2.0 Dress, ki je tri leta kasneje z več kot 2,5 milijona prikazov na Pinterestu, postala »najbolj pinana« poročna obleka na svetu. In še naprej dobivajo po 500 prošenj za obleko na teden.

Poročna obleka je zelo elegantna, z odprtim hrbtom, francosko ročno izdelano čipko ter svilenimi trakovi.

V različici 2.0 so ti svileni trakovi na ramenih, v slogu starodavnih rimskih in grških boginj. Na krilu ostaja enaka čipka ter šifon z diskretnimi razporki, ki razkrivajo noge samo takrat, ko nevesta hodi.

Ta poročna obleka je sanjska za vsako nevesto, ki obožuje ohlapen boho slog in je kot nalašč za poroke na prostem – v mislih imamo čudovito peščeno plažo.

Cena te obleke znaša okoli 1.800 evrov, kar ni zanemarljivo, je pa znamka Grace Love Lace izdelala novo kolekcijo oblek po bolj dostopnih cenah in v podobnem slogu, ki stanejo okoli 1.000 evrov.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close