Kaja Flisar / 05. november 2022

To je nov model uggic, ki jih nosijo vse trendsetterke

Potem, ko je lansko zimo med zvezdnicami vladal trend skrajšane verzije uggic, je to sezono v modi nekaj povsem drugega.

Pri uggicah obstajata samo dve možnosti – ali jih obožuješ ali pa jih sovražiš. In očitno je veliko več tistih, ki jih obožujejo, saj so ti mehki in udobni škornji postali modni kos, ki se nosi iz sezone v sezono in je skozi leta postal sestavni del garderobe večine žensk po vsem svetu. Skrivnost njihovega uspeha ni le v izgledu, ampak predvsem v toplini, ki jo nudijo v najbolj mrzlih zimskih dneh.

Instagram @maraleya

V začetku novembra njihove oboževalke vsako leto že komaj čakajo, da vidijo, s kakšnimi novimi modeli bo znamka postregla tokrat. Njihov najbolje prodajan model je vsekakor Ugg Classic, takoj za njim pa sta Ugg Classic Short in Ugg Classic Mini.

Letos pa so predstavili nov model Ugg Classic Mini Platform, ki je sodeč po obsesiji na Instagramu v hipu postal IT model!

Instagram @andjustlike_eevie

Instagram @evabenss
Instagram @evabenss

Videli smo jih že na mega zvezdnicah, kot so Gigi in Bella Hadid, Elsa Hosk in Chiara Ferragni, obožujejo pa jih tudi številne manj znane, a prav tako modno ozaveščene vplivnice na Instagramu in TikToku.

Instagram @elviralegrand

Model je sicer po sestavi usnja in volne enak modelu Ugg Classic Mini, le da je povišan s platformo visoko 5,8 cm. Nove uggice so že na voljo v njihovi spletni trgovini po ceni 175 evrov, izbirate pa lahko med klasično kostanjevo, črno in gozdno zeleno barvo.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close