Kaja Flisar / 29. maj 2023

Kombinacija tedna: dolga pink obleka

Čeprav bela obleka velja za ulitmativen poletni kos, jo bo to sezono izrinila živahna rožnata! Pink barva že nekaj časa kraljuje v lepotnem in modnem svetu, zdaj pa je po zaslugi filma o Barbie doživela še večji razcvet.

K temu je pripomogla tudi estetika iBarbie, ki je v kolekcije dizajnerskih in high street znamk vnesla številne modne kose v pink barvi. Letos boste najbolj v trendu z dolgo pink obleko, ki smo jo že opazili na Instagram profilih številnih modnih vplivnic.

Za živahno pink obleko se je odločila vplivnica Anastazija Makjanić, ki je v središče svoje modne kombinacije postavila rožnato plapolajočo obleko iz nove Mangove kolekcije. Maxi obleko krasijo elegantni volančki in visok razporek na nogi, Anastasia pa jo je kombinirala z nevtralnimi kosi – oversized karirasto jakno, majhnim cekarjem, sandali in sončnimi očali z belimi okvirji.

Foto: Instagram @stazisweets

S prekrasno pink obleko je sredi Pariza pozirala tudi naša vplivnica Tjaša Kokalj Jerala, ki pa se je odločila za bolj elegantno kombinacijo. K njej je obula ujemajoče se pink sandale s peto ter dodala še pink torbico. Pika na i k popolni pink opravi so bili še njeni nežno rožnati lasje.

Foto: Instagram @tjasa_kokalj_jerala

Pobrskali smo po trgovinah in poiskali nekaj krasnih dolgih pink oblek, ki bodo popestrile vašo poletno garderobo.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close