Pet enostavnih pričesk, ki so osvojile Instagram!

26. marec 2023

Pet enostavnih pričesk, ki so osvojile Instagram!

26. marec 2023
Foto: Instagram @keziacook

Pomlad poleg osvežene garderobne omare prinaša tudi nove lepotne trende, na Instagramu pa je mogoče opaziti tudi nekatere nove pričeske.

Številne so navdahnjene po pričeskah iz devetdesetih let, ki jih popestrijo sponke, rute in drugi dodatki.

Konice navzven

Ariana Grande, Kim Kardashian, Millie Bobby Brown in Emma Chamberlain obožujejo to preprosto in elegantno pričesko iz 90. let, toda v posodobljeni različici. Pričesko je zelo enostavno narediti z ravnalcem za lase in lakom za lase, s katerim poskrbimo, da pričeska ostane na mestu. 

Foto: Instagram @emmachamberlain

Kitke iz sprednjih pramenov las

Ta pričeska je zelo enostavna in zanjo potrebujemo le minuto časa. Sprednje pramene ločimo od ostalih las ter jih spletemo v tanke kitke. 

Foto: Instagram @justinemarjan

Gladka figa

Čeprav je figa priljubljena že nekaj sezon, bo tudi letošnjo pomlad zelo popularna. To vsestransko pričeska lahko prilagodimo – figa je lahko nižje ali višje na glavi, s prečo ali brez. 

Foto: Instagram @louisegrdd

Naglavna ruta

Pričeska z naglavno ruto je odličen način, da ukrotimo svoje lase, obenem pa ustvarimo šik in igriv videz, ki ga lahko neprestano spreminjamo z različnimi barvami in vzorci.

Foto: Instagram @cassdimicco
Foto: Instagram @justinemarjan

Sponka za lase

Sponke so trenutno zelo priljubljene, saj lahko popestrijo običajne čope in fige ali pa z njimi spnemo le sprednje pramene.

Foto: Instagram @keziacook

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close