Kaja Flisar / 01. januar 2024

Kombinacija tedna: srajčna pižama

Dobrodošli v letu 2024! Ker smo prepričani, da je za vami naporna silvestrska noč, ki ste jo preživele v vaši najbolj bleščeči obleki in najbolj seksi čevljih s peto, je danes čas, da si spočijete in dan preživite v … pižami! Zakaj pa ne?

Pižame so v zadnjih nekaj letih postale modni trend, ki ni več rezerviran samo za v posteljo, ampak tudi za na ulico. Prav zato je ponudba pižam zares široka, za najbolj šik in vsestranske pa veljajo srajčne pižame.

Zakaj? Ker so navdihnjene s klasičnimi oblikami srajc ter ponujajo popolno mešanico prefinjenosti in udobja, zaradi česar so priljubljena izbira za tiste, ki želijo tudi med spanjem biti karseda šik.

Foto: Instagram @kenzas

Ključ do uspeha srajčnih pižam je v izbiri blaga. Bombaž je priljubljen zaradi svoje mehkobe in zračnosti, modal, svila in mešanice teh materialov pa jim dodajo razkošen pridih in zagotavljajo gladek občutek na koži.

Lahke bombažne pižame so popolne za tople poletne noči, saj nudijo zračnost, srajčne pižame iz flanela ali brušenega bombaža pa zagotavljajo toplino in udobje v mrzlih zimskih večerih.

Foto: Instagram @weworewhat

Srajčne pižame zaradi svojega elegantnega dizajna in modnih potiskov zlahka zabrišejo meje med oblačili za spanje in dnevnimi oblačili, zato jih lahko brez skrbi nosite kar cel dan in se z njimi odpravite celo v trgovino.

Kombinirajte jih s toplimi uggicami, dolgim volnenim plaščem ter toplim šalom in rokavicami in se odpravite na vročo čokolado s svojimi prijateljicami.

Foto: Instagram @kenzas

Če v svoji omari še nimate zares lepe, šik in hkrati udobne srajčne pižame, je skrajni čas, da jo dodate na seznam nakupov. Tukaj je pet modelov, ki so pritegnili našo pozornost.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close