To je popolna poročna obleka po mnenju vseh moških!

20. marec 2019

To je popolna poročna obleka po mnenju vseh moških!

20. marec 2019

Poročna obleka mora biti všeč predvsem nevesti, šele potem so na vrsti drugi. A čeprav menimo, da naj moški ‘ne bi razumeli ženske mode’, so oblačilo za najlepši dan odlično izbrali!

Boste v kratkem prvič ali morda celo že drugič izrekle ‘usodni’ DA? Potem ste tudi ve na misiji iskanja popolne poročne obleke, tako kot vse bodoče neveste.

Naloga, poiskati idealno obleko za najlepši dan, ko bi rade naredile tako vtis na izbranca, kot na svate in goste, je lahko naporna zadeva, ki vzame veliko časa in truda. Kroj za morske deklice? Linija na A? Minimalistično ali ogromno našitih bleščic in biserčkov? In sploh še nismo prišli do barve…

https://www.instagram.com/p/BvKdtinHAzi/

Poleg tega, da se mora po telesu prilegati in skriti kakšno lepotno ‘napakico’, premalo vitek pas ali kilo odveč, se skoraj gotovo ukvarjate še z vprašanjem, kakšen vtis boste z izbrano obleko naredile na svojega ženina. Stara vraža, da ženin ne sme videti poročne obleke pred obredom, kajpak ni v nobeno pomoč…

https://www.instagram.com/p/BvGfM0en6fe/

A iskanja je k sreči konec. Nek salon poročnih oblek iz Avstralije je naredil raziskavo in ugotovil, kakšna poročna obleka je všeč vsakemu moškemu! Skladno z odgovori anketirancev so nato oblikovali idealno obleko za neveste, ob kateri naj bi ženinu od občudovanja skočile oči iz jamic.

https://www.instagram.com/p/Btzb0TSnETK/?utm_source=ig_embed

Ste si mislile, da bo na koncu videti tako? Zaman bi iskale obleko za princese, strupeno izzivalen razporek do popka ali druge vrste goloto. Niti najmanj ni cenena. Obleka je ozkega kroja, ima srčast izrez in tanke naramnice. In čeprav, da ni izzivalna, je še kako seksi, se strinjate? Bravo, moški.

D. S.

Foto: Instagram, Bridal Editor

Style. Več novic

New Report

Close