To je priljubljeni pomladni trend, ki ne gre nikoli iz mode

03. april 2022

To je priljubljeni pomladni trend, ki ne gre nikoli iz mode

03. april 2022
Foto: IMAXtree

Rože so znanilke pomladi tako v naravi, kot na oblačilih. To je trend, ki je večen, zato z njimi nikoli ne boste udarile mimo.

Rože. Ženske jih obožujemo – v vseh oblikah. Če jih dobimo od našega partnerja, ali pa se vanje odenemo. Rože dajo vpridih ženskosti, nežnosti in razigranosti, zato so popolne za pomladne mesece, ko se hladnejši dnevi prevešajo v toplejše.

Če ste njihova velika ljubiteljica ali pa samo sramežljiva opazovalka – ta trend je mogoče prilagoditi vsakemu okusu in vsakemu stilu.

Rožasta jakna

Če tega trenda še niste zares posvojile, lahko začnete tako, da v svojo garderobo dodate rožasto jakno ali majico, ki bo popestrila vaš outfit. V navdih vam je lahko Karlie Kloss, ki se je odela v marjetice ali Chloe Grace Moretz, ki je svoj črn outfit poživila z elegantno rožasto jakno.

Karlie Kloss (Foto: Profimedia)
Chloe Grace Moretz (Foto: Profimedia)

Rožasta obleka

Tiste, ki ste ta trend v preteklih letih že dodobra posvojile, se odločite za dolgo, lahkotno rožasto obleko, ki jo lahko “umirite” tako, da čeznjo oblečete jeans ali usnjeno jakno, kot sta to storili Amanda Holden in Kate Mara.

Myleene Klass (Foto: Profimedia)
Myleene Klass (Foto: Profimedia)
Amanda Holden (Foto: Profimedia)
Kate Mara (Foto: Profimedia)

Rožast kostim

Največje ljubiteljice tega trenda se vanj odenite od nog do glave. Rita Ora je izbrala kostim z rdečimi cvetovi, Nicky Hilton pa je bila v obleki z usklajenim ogrinjalom videti ekstremno šik.

Rita Ora (Foto: Profimedia)
Nicky Hilton (Foto: Profimedia)

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close