To je razlog, zakaj je kupovanje popolnih kavbojk prava misija nemogoče

18. marec 2019

To je razlog, zakaj je kupovanje popolnih kavbojk prava misija nemogoče

18. marec 2019

Verjamemo, da se bo večina žensk strinjala, da je kupovanje kavbojk, ena izmed največjih šoping nadlog.

Izbira kavbojk, ki nam popolnoma pristajajo je včasih res prava misija nemogoče, zdaj pa končno vemo zakaj, kot je to zapisala uporabnica družbenega omrežja Twitter, ki je bila prav tako frustrirana s to težavo.

18-letna Chloe Martin iz Glasgowa je objavila fotografijo, na kateri je razporedila 7 parov kavbojk iste konfekcijske številke, vendar iz različnih high-street znamk in tako slikovito pokazala največjo težavo pri nakupovanju tega priljubljenega modnega kosa.

»Če ste se spraševali, zakaj so ženske tako nervozne zaradi konfekcijskih številk – vsak par kavbojk nosi številko 40.« Kot lahko opazite sami, so razlike v širini pasu res velike in res je neverjetno, da gre za isto konfekcijsko številko.

Fotografija je, pričakovano, postala pravi viralni hit, saj je bila deljena več kot 125.000-krat, številni pa so se Chloe zahvalili za fotografijo.

Glavni krivci za naporno nakupovanje popolnih kavbojk torej tiči v modnih znamkah, ki se očitno niso uskladili glede konfekcijskih številk in najboljše je, da jih pri pomerjanju niti ne upoštevate.

Foto: Instagram, Twitter

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close