To je sedem outfitov, ki so navdušili gledalce serije Emily v Parizu

21. januar 2022

To je sedem outfitov, ki so navdušili gledalce serije Emily v Parizu

21. januar 2022
Foto: Profimedia

Ste že pogledali novo sezono Netflixove serije Emily v Parizu? Nekateri jo gledajo zaradi zgodbe, drugi zaradi mode, tretji pa zaradi prahu, ki ga serija dviguje v medijih. 

Emily v Parizu je serija, ki je med gledalci dvignila veliko prahu. V prvi sezoni so kritizirali predvsem “ameriško perspektivo”, ki jo je Emily želela prenesti v Francijo, na svoje novo delovno mesto. Kljub temu pa se sama ni potrudila naučiti francoskega jezika. Kritike so padle tudi na račun stereotipov, ki jih serija prikazuje, pa tudi na osebnost glavnega lika ter na nerealna pričakovanje glede njenega marketinškega uspeha. 

Graje so bile podobne tudi pri drugi sezoni, k seznamu pa so dodali še več kritik na račun Emilyjinega karakterja. Ni čudno, da so gledalci svojo pozornost obrnili k precej manj problematični Francozinji Camille. 

Camille pa ni navdušila le gledalcev, temveč tudi modne kritike. V nadaljevanju si oglejte sedem outfitov, ki jih je francoska igralka Camille Razat nosila v vlogi Camille. 

1. Ikonični francoski kosi in minimalizem

Blazer in krilo sta ikonična za francosko modo, spodnja kombinacija pa je bila označena za minimalizem, dosežen brez kakršnegakoli napora. 

Foto: Profimedia

2. Blazer, blazer, blazer

Kaj bi pa vi obleki za sprehod ob Louvru? Camille je nosila monokromatski blazer znamke Balmain. Morda ne za vsakogar, toda Camille je izgledala čudovito.

Foto: Profimedia

3. Francoski retro ni nikoli iz mode

Camillin slog je bil že v prvi sezoni malo retro, kar je številne spomnilo na stare francoske filme. Kratek pulover in hlače s širokimi hlačnicami, ki so spet v modi, dajejo pridih sedemdesetih. 

Foto: Profimedia

4. Raznovrstnost

To, da ima Camille rada suknjiče in široke hlače, smo že dojeli. Toda ne osredotoča se le na francosko modo. Na sliki nosi oversized hlače in suknjič ter škornje, celotnemu izgledu pa je dodala še bel klobuk. 

Foto: Profimedia

5. Oversized

Na spodnji fotografiji so Camille oblekli v bel Valentino blazer z monokromatskimI loaferji s svetlečim paščkom znamke Roger Vivier.  

Foto: Profimedia

6. Seksi in drzno

Če Emily pogosto deluje zelo zadržano in sramežljivo, pa se Camille ne boji pokazati svojega seksapila. V enem od prizorov nosi kratko črno obleko s posebnim dekoltejem za najbolj drzne.

Foto: Profimedia

7. Ženstveno, toda še vedno drzno

Na spodnji fotografiji Camille nosi obleko znamke Chloe, čez njo pa prozorno bluzo znamke Zara. Njen outfit je bil dopolnjen z bulerji znamke Doc Martens. 

Foto: Profimedia

Oblek, ki jih bi na Camille lahko pohvalili, je veliko. Ne glede na to, kaj je počela in kako se je pri tem počutila, je vedno delovala sproščeno, njeni outfiti pa so bili pristni. Morda je v primerjavi z Emily, ki se na vse pretege trudi biti modna in urejena, Camille toliko bolj sproščena in zato tudi bolj priljubljena tudi pri modnih navdušencih.

Style. Več novic

New Report

Close