To je 7 tipov moških, s katerimi se ne želite videvati

23. februar 2022

To je 7 tipov moških, s katerimi se ne želite videvati

23. februar 2022
Foto: Unsplash

Na neki točki ugotovimo, da bo princa na belem konju težko najti in bomo pred gospodom popolnim spoznali tudi en kup manj popolnih ljudi.

Zmenkarije in videvanje z ljudmi je učenje in ne glede na to, kako zabavni, inteligentni, privlačni in avanturistični smo, nič nam ne more pomagati, kadar naletimo na tiste napačne. V nadaljevanju naštejemo osem tipov moških, ki sem jim zagotovo vsa dekleta želijo izogniti.

1. Tisti, ki pravi: “Kje je moj objem?”

Ste že spoznali človeka, ki se vas že na prvem zmenku želi dotikati? Če uspe zadržati roke zase med samim zmenkom, pa na koncu želi vsaj objem, ki nato traja sto let. Kriči po obupanosti in obenem iz nekega razloga meni, da je upravičen do objema. Vse skupaj je izjemno neprijetno. Kje je tvoj objem? Ni ga!

2. Tisti, ki pošlje: “Oprosti, zaspal sem” 

Nekateri menijo, da je to eden najpogostejših znakov, da je z moškim nekaj narobe. Običajno sporočilo: “Oprosti, zaspal sem,” pride po tem, ko že nekaj časa govoriš s tem moškim, vse se zdi v redu, nato pa gre naenkrat vse po zlu. Pogosta sporočila in klici so vse redkejši, izgovorov pa je vse več. Klasična izjava: “Oprosti, zaspal sem,” je samo znak, da ga ne zanimaš več. 

3. Tisti, ki ob dveh zjutraj pošlje sporočilo: “Si budna?”

Koliko žensk je že prejelo sporočilo ob najbolj bizarnih urah ponoči? Vsaka pozna vsaj enega tipa, ki želi svoje seksualne potrebe potešiti sredi noči in potrebuje družbo. To je tip moškega, ki ti piše samo ponoči, podnevi pa ga ni na spregled. Nikoli se ne želi srečati podnevi in nikoli ne planira srečanj.

Morda je občutek pozornosti res prijeten, toda kaj hitro ugotoviš, da se nate spomni le takrat, ko mora zadovoljiti svoje potrebe, ženska pa je le objekt. Hvala, ne. 

Foto: Pexels

4. Tisti, ki se vedno vrača

Morda se nate spomni, ko objaviš sliko na Instagramu, morda odgovori na tvoj story, ti piše za rojstni dan, božič, novo leto, katerikoli praznik je najbližje. Sprašuje, kako si, kaj je novega in se pretvarja, da gre zgolj za prijateljski pogovor, kljub temu da sta razšla dve leti nazaj. Morda celo prizna, da te pogreša, toda običajno gre le za to, da si želijo znanega človeka, s katerim bi se lahko malo pozabavali. Najbolje je, da s takimi ne tratite časa. 

5. Tisti ta škrti

Obstajajo izredno varčni ljudje, ki bodo ob pogledu na račun trznili. Škrti tip te bo peljal v poceni restavracijo, kjer ti bo povedal, da si lahko izbereš juho ali solato ter se še malo pošalil, koliko bo vse skupaj stalo. Čeprav so finančne situacije ljudi različne, pa je zagotovo prijetneje čas preživeti z nekom, ki bo kljub varčnosti poskrbel, da se počutiš prijetno in da mu ni odveč odšteti nekaj denarja za zmenek. 

Foto: Unsplash

6. Tisti s “posebnim humorjem”

Ko se začnemo spoznavati z nekom prek sporočil, je včasih zelo težko razbrati, kakšen humor ima oseba na drugi strani. Nekateri sicer vnaprej opozorijo, da njihov humor ni za vse. Toda nato hitro ugotovite, da gre za tip človeka, ki navrže en kup politično spornih trditev, jih zamaskira v šalo in je nato užaljen, če se “šalam” ne smejite. Ne, Klemen, to ni črn humor, preprosto nisi smešen. 

7. Tisti, ki pošlje slike svojega mednožja

Takšne slike so primerne, če sta v razmerju in je to obema sprejemljivo in si tega želita. Drugače pa naj jih tip zadrži zase. 

Style. Več novic

New Report

Close