TO je starodavni ritual, ki pritegne srečo!

24. avgust 2020

TO je starodavni ritual, ki pritegne srečo!

24. avgust 2020

Čarobna tehnika 5 x 55 prinaša uresničitev vseh želja.

Vsi si želimo, da bi se naše želje in načeti čim prej uresničili. Zahvaljujoč temu starodavnemu ritualu pa je to zares mogoče. Pravzaprav ta ritual predstavlja tehniko manifestacije in nas uči, kako vse, kar nameravamo, dobimo s pozitivnimi in pravilnimi mislimi.

Če želite v svoje življenje vnesti srečo, ljubezen, denar ali blaginjo, lahko poskusite s priljubljeno metodo dogodkov, imenovano 5 x 55.

Kako deluje?

Vse, kar morate storiti, je, da na papir zapišete, kaj želite vnesti v svoje življenje. V petih dneh zapišite svoje želje 55-krat. Lahko manifestirate skoraj vse, kar si vaše srce želi.

Ta tehnika najbolj deluje, če ostanete osredotočeni na samo eno željo. Pomirite um, ko začnete pisati. Če v obdobju manifestacije začnete videvati številke 111, 222, 333 ali 1111, je vaša manifestacija zelo blizu, da postane realnost, Če začnete sanjati o svojih željah, je to znak, da privlačnost deluje.

Manifestacija je ena najboljših stvari, ki jih lahko naredimo zase.

Orodja za manifestacijo niso nič drugega kot vaš um in odločnost. Poskušajte ne razmišljati o tem, kdaj se bodo uresničile vaše želje. Vse zahteva svoj čas, zato morate biti potrpežljivi.

Če malo bolj razmislite, ta tehnika ni čarobna paličica ali kaj podobnega. Ta tehnika nas osredotoči na misli, kaj si želimo in kaj je naša trenutna prioriteta. Ko so naše misli usmerjene v željo in cilj, podzavestno naredimo vse, kar lahko, da to dosežemo. Prav zaradi tega je ta tehnika tako učinkovita.

Pravzaprav v teh petih dneh, ko pišemo svoje želje, treniramo možgane, da na vsakem koraku iščejo poti do cilja.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close