Težko pričakovani film, zaradi katerega najstniki v kino prihajajo v obleki!

08. julij 2022

Težko pričakovani film, zaradi katerega najstniki v kino prihajajo v obleki!

08. julij 2022
Foto: Profimedia

Najstniki, ki so se poimenovali kot Gentleminioni, na ogled novega filma Jaz, baraba prihajajo v oblekah, toda trend so ponekod že prepovedali.

Najstniki, ki so komaj čakali na novi film franšize Jaz, baraba, so končno prišli na svoj račun. Na ogled filma Minioni: Grujev vzpon se odpravljajo v večjih skupinah, vsi pa so oblečeni v obleke.

Njihovi outfiti ponazarjajo glavni lik filma, barabo Gruja, in oponašajo njegove značilne gibe, nekateri pa so v kinodvorane prišli z bananami, ki so najljubša hrana Grujevih malih pomočnikov minionov.

Mladi fantje, ki pravijo, da so pet let komaj čakali na film, so se poimenovali “Gentleminioni”, njihovi videi pa so na TikToku postali pravi trend. 

@bill.hirst 🍌#fyp #minions #banana ♬ original sound – billh

Filmski studio Universal Pictures se je na trend že odzval – zapisali so, da vidijo vse, ki sodelujejo pri trendu in da trend ter vse sodelujoče obožujejo. Trend je v Veliki Britaniji postal celo tako popularen, da so v nekaterih kinodvoranah ljudem prepovedali, da pridejo v oblekah.

Nekateri najstniki so trend namreč izkoristili za neprimerno vedenje – v kinodvoranah so med filmom glasno ploskali, komentirali in bili na sploh moteči med filmom. Ena izmed kinodvoran je tako otrokom prepovedala obisk filma v oblekah ter brez spremstva staršev.

@lyndon.c Despicable af 🍌 #fyp #minions #riseofgru #cineplex #gentleman ♬ original sound – billh

Kjer so se najstniki primerno obnašali, pa trend pozdravljajo – najstniki v oblekah s kravatami le pomagajo pri ustvarjanju duhovite atmosfere pred ogledom filma in so zabavni tudi za zaposlene, pravijo predstavniki drugih kinematografov. 

Trend oziroma najstniki, ki so trend ustvarili, so filmu pomagali, da je na podaljšani vikend za 4. julij v ZDA dosegel rekordno gledanost.

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close