To je torbica, ki je obnorela modne vplivnice

11. januar 2022

To je torbica, ki je obnorela modne vplivnice

11. januar 2022

Družbena omrežja je zavzel nov trend torbic. Diorjevim ikoničnim modelom Saddle, Lady Dior in Book Tote se je pridružil Dior Vibe Hobo.

Nova linija modnih dodatkov Dior Vibe je kombinacija športnega sloga in bogate dediščine hiše. Podobno kot na njihovih najprepoznavnejših modelih, se tudi na Dior Vibe Hobo bohotijo napisi prestižne francoske znamke. Torbica v obliki polmeseca je videti kot torba, ki se nosi okrog pasu, kar ji daje športni pridih.

Kljub temu jo je mogoče kombinirati tudi s prefinjenimi oblačili, kar dokazujeta znani modni vplivnici Matilda Djerf in Tamara Kalinić, ki sta jo kombinirali z elegantnimi suknjiči in plašči.

Atraktivnemu modelu, ki je bil zelo priljubljen na začetku tisočletja, je direktorica Maria Grazia Chiuri dodala sodoben pridih. Pozornost pritegne predvsem zaradi kontrastnega usnjenega ročaja z zlatimi členi in zaponko, ki se lahko nosi na dva načina – na rami ali preko trupa. Torba je primerna predvsem za tiste, ki s seboj običajno nosite le najnujnejše stvari.

Na voljo sta dve velikosti, majhna in srednja, ki ju lahko kupite v dveh barvnih kombinacijah – beli in črni. Obe različici sta dovolj veliki, da lahko vanju spravite najnujnejše potrebščine, ki jih potrebujete čez dan. Kaj pa cena? Ta je skladna z ugledom znamke. Za majhno različico Vibe Hobo boste morali odšteti 2.600 evrov, večja različica pa vas bo stala 300 evrov več.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close