To je ženskam pomembno pri mobilnem telefonu

23. maj 2022

To je ženskam pomembno pri mobilnem telefonu

23. maj 2022
Foto: Huawei

Moški in ženske se razlikujemo v mnogo rečeh, tudi ko gre za pametne telefone. To je že pred časom potrdila raziskava, objavljena na spletni strani Sourcedigit.com. In kaj je tisto, kar pri nežnejšem spolu najbolj vpliva na odločitev o tem, kateri telefon bodo izbrale?

Omenjena študija je pokazala, da moški in ženske upoštevamo različne stvari, ko pride čas za nakup novega mobilnega telefona. Medtem ko so moškim bolj pomembni operacijski sistemi, dolga življenjska doba baterije, velikost zaslona in hitrost procesorja, ženske bolj gledajo na ceno telefona, pogoje sklenitve naročnine pri določenem operaterju ter kakovost kamere.

A ženske lahko iz lastnih izkušenj k temu dodamo še nekaj: pomembno je tudi, da je telefon lep na pogled oziroma da je privlačnega, elegantnega dizajna ter da je dovolj lahek in ne prerobusten, saj ga moramo mnogokrat ‘stlačiti’ tudi v majhne torbice. In obema kriterijema, ki sta pomembna pripadnicam nežnejšega spola, zadosti nova serija telefonov Huawei P50. Medtem ko je telefon Huawei P50 Pro možno dobiti v elegantni črni ali ekstravagantni zlati barvi, je njegov zložjivi kompanjon, telefon Huawei P50 Pocket, na voljo v prečudoviti beli različici s 3D mikrogravuro. Oba telefona sta privlačnega dizajna, z lepo zaobljenimi robovi, ter tako lahka, da ju brez težav tudi ženske z drobnejšimi dlanmi držimo v rokah. In kar ni zanemarljivo: do neke mere sta oba odporna tudi na pljusk, vodo in prah.

Foto: Huawei
Foto: Huawei

Huawei P50 Pocket idealen za ženske, ki želijo čim manjši telefon

Zložljiv telefon Huawei P50 Pocket se lahko pohvali z večdimenzionalnim tečajem, ojačanim z inovativnimi materiali, ki se zloži tako, da se brezhibno prilega, in se odpre brez znakov gubanja. Revolucionaren večdimenzionalni tečaj omogoča, da se telefon iz žepne velikosti takoj spremeni v vrhunski pametni telefon s polnim zaslonom.

Kar bo navdušilo mnoge pripadnice nežnejšega spola, pa je tudi priročen ekranček na zunanji strani ohišja, ki omogoča, da tudi takrat, ko je telefon zložen, ne zamudite najpomembnejšega – preberete lahko sporočila, pogledate vremenske razmere, sprejmete klic. A to še zdaleč ni vse, s tem pomožnim zaslonom lahko posnamete tudi vrhunski selfi!

Foto: Huawei

Fotografirajte kot profesionalka

Kot že rečeno in ugotovljeno v prej omenjeni študiji, je ženskam nadvse pomembno tudi to, da so fotografije in videi zares vrhunske kakovosti, kajti mnoge pripadnice nežnejšega spola posnete fotografije še vedno razvijemo in jih razvrstimo v albume ali okvirje ter z njimi okrasimo svoj dom. Saj veste, sploh mame vedno pretiravamo, ko gre za fotografiranje naših otrok, pri čemer želimo, da so fotografije lepe in dobre kakakovosti, saj so to spomini za vse življenje.

In s telefoni serije Huawei P50 je temu kriteriju več kot zadoščeno. Nova tehnologija Ultra Spectrum Image namreč vključuje HUAWEI XD Optics in True-Chrom Image Engine, ki izboljšujeta jasnost in vidnost svetlobe za prikaz naravnih podrobnosti in živih barv za doseganje realističnih in zares neverjetno dobrih fotografij.

Foto: Huawei

Uživajte v poslušanju glasbe in gledanju serij

Poleg tega da nam telefon služi kot fotoaparat, na njem pogosto poslušamo tudi glasbo ali pogledamo kakšno serijo, film. In zato je pomembno, da ima naš pametni telefon tudi kakovostne zvočnike. Telefoni Huawei serije P50 se ponašajo z dvojnimi stereo zvočniki, funkcija Huawei Histen pa prilagodi zvočne učinke različnim scenarijem, tako da se vedno počutite, kot da ste del scene, ne glede na to, ali igrate igre ali gledate videoposnetke.

Nemoteno uporabljajte tudi vse Google aplikacije

Zahvaljujoč trgovini AppGallery in iskalniku Petal (Petal Search), ki je globoko integriran z AppGallery, je na tisoče vrhunskih globalnih in lokalnih aplikacij le nekaj klikov stran. S pomočjo trgovine AppGallery in iskalnika Petal v hipu želeno aplikacijo prenesete za svoj Huawei telefon in že je na voljo za hitro, priročno uporabo. Da bo vse skupaj še hitrejše in bolj priročno, lahko aplikacije postavite v Pametno mapo (Smart Folder) ter jih odprete neposredno z dotikom ikone.

Prav nobenih težav ne boste imeli niti z aplikacijami Google, kajti s pomočjo aplikacije GSpace, ki jo najdete v AppGallery, si brez težav na svoj Huawei telefon naložite prav vse Googlove aplikacije in jih tudi neomejeno in predvsem nemoteno uporabljate.

Foto: Huawei

Hitro in preprosto do najbolj vročih tračev in trendov

Ženske rade, ko imamo kaj prostega časa, malce pobrskamo na spletu za najbolj aktualnimi trači ali pa si ogledamo najbolj vroče modne trende, na hitro opravimo nakup v naših priljubljenih spletnih trgovinah in podobno. To je pri Huawei telefonih zelo olajšano, zahvaljujoč že omenjenemu iskalniku Petal, ki nudi veliko več kot običajna tovrstna storitev. Ima namreč vgrajen seznam virov novic, ki ga lahko prilagodite kategoriji informacij, ki vas zanimajo. Tako ste vsak trenutek le klik stran od aktualnih novic, modnih in lepotnih trendov, rezervacije letalske karte in hotela za vaše naslednje potovanje, saj med drugim vsebuje tudi informacije o restavracijah, letih in namestitvah.

Avtor
Piše

C. R.

Style. Več novic

New Report

Close