Kimina popolna predanost modi: "Če treba, oblečem tudi plenico"

14. april 2022

Kimina popolna predanost modi: "Če treba, oblečem tudi plenico"

14. april 2022
Foto: Profimedia

Kim Kardashian je priznala, da nima nobenih omejitev, ko pride do mode. Če je predana opravi, jo bo oblekla tudi, če to pomeni, da več ur ne bo mogla na stranišče.

Kim Kardashian je v oddaji komičarke Ellen DeGeneres spregovorila o svoji ljubezni do (pretirane) mode in o tem, da bi oblekla “dobesedno vse”. “Ne zanima me, kako neudobno je, ne zanima, kako dolgo, tudi, če moram nositi plenico in ne grem na stranišče. Vseeno mi je, kaj moram storiti.”

Če je kdo do tega trenutka mislil, da se šali, je 41-letna zvezdnica v nadaljevanju pojasnila, da s plenicami misli resno:

“Pravzaprav sem plenice za odrasle prvič oblekla, ko sem opravljala pravosodni izpit, ker nisem vedela, kako to poteka. Mislila sem, da bom morala tam sedeti osem ur zapored.”

Foto: Profimedia

Moda ima prednost pred funkcionalnostjo

Resničnostna zvezdnica je v preteklosti oblekla že kar nekaj oprav, pri katerih je bilo jasno, da ima moda pri njej prednost pred funkcionalnostjo.

Kot denimo lani, ko je za dogodek Met Gala izbrala popolnoma črno opravo znamke Balenciaga, ki je povsem zakrila njen obraz in roke, skozi masko pa je spustila le svoj dolg čop, zaradi česar je spominjala na senco.

Foto: Profimedia

V podobnem Balenciaginem slogu “od glave do pet” se je nato prikazala še večkrat: med vodenjem satirične oddaje Saturday Night Live je nosila podobno opravo kot na Met Gala, a v rožnato žametni izvedbi, na zabavi Vanity Fair po letošnjih Oskarjih pa je nosila takšno obleko v modri barvi.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ena od najbolj “odštekanih” oprav v sodelovanju z Balenciago pa je bila tista, ki jo je nosila v začetku marca na pariškem tednu mode. Tam se je pojavila “polepljena” z rumenim varnostnim trakom z napisom Balenciaga.

Foto: Profimedia

Avtor
Piše

B. G.

Style. Več novic

New Report

Close