Kaja Flisar / 22. april 2024

To pomlad bo klasično belo srajco nadomestila ta barva!

S toplejšim vremenom so v ospredje končno prišli topi, srajce in majice. In kot priljubljena osnova vsakodnevnih pomladnih kombinacij je prav gotovo dobra srajca! Čeprav je bela ultimativna klasika, jo bomo to sezono zamenjali za svetlo modro.

Spomladi najbolj uživamo v bolj ležernih in zračnih tonih in to je čas v letu, ko pastelni odtenki končno stopijo v ospredje. Pri svetlo modrem odtenku izstopajo srajce kot idealen kos. Najbolje izgledajo v kombinaciji z belimi kavbojkami ali tistimi iz temnejšega jeansa, ki bodo ustvarile lahkoten šik vsakodnevni outfit od pisarne do večernih ur.

Če želite sinje modro srajco obleči za bolj formalno priložnost (kar absolutno podpiramo), bo izgledala odlično z monokromatskim maksi ali mini krilom.

Foto: Instagram

Gre namreč za vsestranski kos, ki ga morate zagotovo imeti v svoji garderobi. To še nikoli ni bilo lažje, saj so aktualne kolekcije polne čudovitih kosov. Svetlo modra srajca, izdelana iz bombaža, lanu ali satena, je obvezen kos te pomladi!

Foto: Instagram

Za vas smo poiskali 10 modelov različnih cenovnih razredov, od enobarvnih variant do tistih s črtami. Modelov je veliko. zato boste gotovo našli popolnega zase!

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close