To pomlad bomo nosile oblačila s pentljo!

13. marec 2019

To pomlad bomo nosile oblačila s pentljo!

13. marec 2019

Modeli s predimenzionirano pentljo so najlepši za večerne priložnosti, za dnevne posezite po oblačilih z manjšo, bolj diskretno pentljo. Tako boste v trendu in obenem elegantne.

Ko govorimo o toplih dneh in spomladanskih outfitih, nam najprej prideta na misel pojma, kot sta razigranost in lahkotnost. Zasanjane in romantične obleke, krila in bluze s pentljo so obvezna ‘oprema’ v garderobni omari, ki bo skupaj z vami počakala na tople pomladne dni.

Prav manjši ali večji detajli so tisti, ki naredijo najpomembnejšo razliko ter ustvarijo zgodbo. Da bi vnesle v modne kombinacije del svoje osebnosti, si morate prilagoditi oblačila, ki jih nosite. Pentlja je ena od tistih podrobnosti, ki vsakemu oblačilu ali modnemu dodatku doda poseben poudarek ter romantičen prizvok, obenem pa dih elegance.

Ker obenem deluje tudi razkošno in bogato, ne preseneča, da na rdečih preprogah pogosto vidimo modne kose s pentljo. Posebej bluze s pentljo so eden večjih trendov nove sezone. Dovolj je že skombinirati preproste hlače in tak model bluze, pa boste videti vrhunsko.

Melania Trump že ve, da je pentlja v modi in večno elegantna
od leve proti desni: Reserved, Topshop, Reserved

Izbirate lahko modele s predimenzionirano pentljo, najlepši so videti za večerne priložnosti, medtem ko za dnevne posezite po oblačilih z manjšo, bolj diskretno pentljo. Eksperimentirajte tudi z materiali, od svile in žameta do čipke.

H&M
Rasario
levo Moschino, desno Adam Lippes

Poleg bluz so videti zelo trendi tudi obleke in krila s pentljo ali topi s tem dodatkom. Zelo romantično bodo videti na raznih poročnih slavjih, ki jih bo s prihodom pomladi in poletja vse več.

Zara
levo Alexis Mabille, desno Uterque

Med katerimi zgornjimi predlogi iz aktualne ponudbe naših najljubših high street ter malo dražjih blagovnih znamk bi najraje izbrale ve?

Foto: Reserved, Zara, Topshop, H&M, Net-a-Porter, Instagram, WWD

Style. Več novic

New Report

Close