Kaja Flisar / 08. maj 2023

Kombinacija tedna: na eno ramo

Asimetrične obleke, topi in kombinezoni so še en zanimiv modni trend, ki ga bomo to pomlad videvali na ulicah. Kolekcije modnih znamk, še posebej high street, so polne odličnih modelov s temi vpadljivimi silhuetami, ki povzdignejo vsako modno kombinacijo.

Modeli na eno ramo vedno pritegnejo pozornost. Samo spomnimo se: asimetrična plisirana obleka na eno ramo iz Manga, ki je postala viralna in navdušila številne ljubiteljice elegantnih modelov. Asimetrični modeli oblek, topov in kombinezonov so odlična izbira za toplo vreme, saj poskrbijo, da nam ni prevroče, poleg tega pa so videti zelo šik.

Foto: Instagram

Tudi to sezono je priljubljena klasična silhueta, ki jo pogosto kombiniramo z drugimi večjimi pomladnimi trendi, kot so izrezani detajli ali velike cvetlične 3D aplikacije.

Foto: Instagram

Medtem ko nekateri priljubljenost asimetričnih modelov na eno ramo pripisujejo nenehni naklonjenosti vračanju modnih trendov iz začetka 2000-ih, drugi poudarjajo, da asimetrični modeli na eno ramo še vedno segajo zelo daleč v zgodovino, v čas uniform in oblačil iz stare Grčije, navdih pa najdejo tudi pri modnih kombinacijah velikih hollywoodskih zvezd, kot sta Bianca Jagger in Elizabeth Taylor. Vsekakor je ta modna estetika prežeta skozi modno zgodovino in jo nosimo še danes.

Foto: Instagram

Pobrskali smo po trgovinah in poiskali nekaj zanimivih asimetričnih modelov na eno ramo. Katerega bi izbrali?

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close