To pomladno kolekcijo, ki jo je zasnovala Rita Ora, boste želeli imeti

30. marec 2024

To pomladno kolekcijo, ki jo je zasnovala Rita Ora, boste želeli imeti

30. marec 2024
Foto: Primark

To pomladno kolekcijo, ki jo je zasnovala Rita Ora, boste želeli imeti

30. marec 2024
Foto: Primark

Primark je še enkrat združil moči z globalno zvezdnico in ikono stila Rito Oro. Odkrijte novo spomladansko modno zgodbo, ki v trgovine prinaša njen slavni stil po dostopnih cenah.

Pevka Rita Ora je za to pomlad in poletje temeljna oblačila za posebne priložnosti nadgradila s svojo avantgardno estetiko in ustvarjalno vizijo.

S svojo prepoznavno ostrino in izpopolnjenim stilom je osvežila sezonske potiske, odtenke in stile ter z irskim modnim velikanom ustvarila spomladansko kolekcijo Primark x Rita Ora!

Foto: Primark

Oblačila za posebne priložnosti

Tipične ženstvene prvine kot so cvetlični potiski, sladoledni in pastelni odtenki, volani so posodobljeni z dodatki, materiali in detajli iz sedemdesetih, ki so se vrnili na začetku tisočletja.

Foto: Primark

Govorimo o torbicah z ročajem, velikih sončnih očalih in natikačih s scefranim robom skupaj z džinsom umazanega videza in tankimi pleteninami s cikcak vzorcem, ki so to sezono v trendu. Omamno zlitje navdihov.

Ženstveni detajli

Mojstrski tečaj iz poletnega oblačenja, ki prekipeva od karakterja. Primarkova spomladanska ponudba, ki izpolnjuje zahteve neštetih načinov oblačenja, od svatovskih oblačil in veliko širše, vsebuje tope s tankimi naramnicami, dolge obleke z volani, srednje dolge obleke z naramnico okrog vratu in mini krila ter brezčasne stile v videzu kombineže.

Foto: Primark

V prosojnih in satenastih kosih so pastelni odtenki povzdignjeni s starinskimi cvetličnimi vzorci, potiski paisley ter čipkami in izrezi. Poskrbite za več elegance s suknjičem, brezbrižno ogrnjenim okrog ramen. Priporočene so drzno ujemajoče se naličene oči in mini torbica s koraldami.

Sproščena elegantna oblačila

Kot kontrast igrivim nenavadnim kosom se pojavijo vprašljivi, a zanimivi kostimi in strukturirani posamezni kosi: tanke črte in dvoredno zapenjanje z ujemajočimi se širokimi hlačami, bermuda hlačami in ukrojenimi mini krili.

Foto: Primark

Zaključite z bralet topom ali srajco z ovratnikom, odvisno od vašega razpoloženja (ali dogodka v vašem urniku). Ultimativna oblačila, ki so primerna tako za službo kot za zabavo.

Pletenine v stilu dedkov

Ohlapne pletenine kot so luknjičaste jopice in puhasti puloverji v pastelnih odtenkih ponujajo možnost za mehkejšo plast.

Naša teksturirana cikcak pletena obleka in daljša jopica ustvarita vpadljivo kombinacijo za sončno vreme, za kar največji učinek in najmanj dela ju kombinirajte z natikači z debelim podplatom, svilenim šalom, ki ga zavežite kot kravato, in velikimi sončnimi očali (pozdrav obujenim oglatim okvirjem).

Foto: Primark

To je najboljši dvodelni komplet, ki ga na hitro vržete nase in nosite v nedogled, popoln pa je tako za posebne priložnosti kot za minimalistično počitniško prtljago. Poroka na plaži, ki je znana po težavnosti izbire oprav: urejeno brez težav.

Igrivi dodatki

Za novo sezono prihajajo sveže ponovitve brezčasnih stilov. Nenavaden džins na novo oživlja torbice, ki so na vrhu vbočene, korsaže, debele podplate s klinasto peto, čevlje Mary Jane s paščkom in natikače. Dodatki so deležni igrive prenove z nepričakovanimi velikostmi.

Foto: Primark

Sončna očala brez okvirjev, sončna očala v obliki vizirja in pilotska sončna očala ter masiven nakit in svilnate elastike za lase so veliki, torbice s koraldami in etuiji za telefon pastelnih odtenkov pa so popolni v svoji majhnosti.

Balerinke dobivajo tršo podobo s trendovskim mrežastim videzom, kovinskimi obročki in okraski. Za brezhiben dramatičen vtis, ki ga je odobrila sama ikona, pa vedno zaključite s šalom, ki ga nosite na glavi ali okrog vratu.

Style. Več novic

New Report

Close