To so 3 najbolj učinkoviti napitki za izgubo odvečnih kilogramov!

23. avgust 2019

To so 3 najbolj učinkoviti napitki za izgubo odvečnih kilogramov!

23. avgust 2019

Čeprav se nam na prvi pogled ne zdi tako, poleti pogosto pridobimo nekaj kilogramov, kar nam kasneje lahko povzroča nezadovoljstvo in glavobole.

Poleg telovadbe ter zdrave in uravnotežene prehrane, obstaja še kar nekaj trikov, ki pomagajo pri izgubi kilogramov. Prepričani smo, da veste, da je to, kar v telo vnesemo, prav tako pomembno, če ste v fazi hujšanja, kot vadba in prav zato so eni izmed najboljših zaveznikov okusne in zdrave prehranske pijače.

Sok iz zelene je ena izmed najboljših izbir, s katerimi lahko razvajate svoje telo, razlog pa tiči v dejstvu, da zelena topi maščobe in mu vrača energijo.

Zelena je zelo zdravila ter bogata z vitaminom A, pa tudi z vitamini K, E, C in B, pomaga pri čiščenju telesa, zato je odlična izbira za detoks, ki ga po poletju potrebujemo prav vsi.

Priporočljivo je, da uporabljate domačo zeleno, saj boste tako prepričani, da ste v svoje telo vnesli zdravo in preverjeno hrano.

Naslednja pijača, ki vam bo pomagala pri hujšanju, je limonada. Ta napitek je zelo preprost za pripravo in tako kot pri zeleni, poskrbite, da boste uporabljali domače pridelane limone.

Težava, s katero se pri limonadi srečuje veliko ljudi, je njen grenak okus, ki ga večina ne mara. Rešitev za začetek je, da uporabite naravna sladila ali limonadi dodate stisnjeno pomarančo, kar naj bi izboljšalo okus. Dejstvo je, da se bo vaše telo na okus po limoni navadilo, če jo pijete določen čas in v tem primeru ne boste več potrebovali dodatnih sladil.

Zadnja pijača, ki zagotavlja izgubo kilogramov, je jabolčni sok. Jabolka so znana kot sadje z nizko vsebnostjo kalorij, po drugi strani pa so zelo okusna, zato včasih nimamo občutka, da smo na dieti. Jabolčni sok je preprosto narediti, tisto, kar predlagamo, pa je, da ga postavite v hladilnik, saj je tako bolj osvežujoč.

Jabolčni sok v kombinaciji z uravnoteženo prehrano ter preprosto vadbo daje odlične rezultate, zato ni razloga, da ga ne bi pripravili že danes.

Prav tako je zelo priporočljivo zaužiti vse tri pijače hkrati, tako da ste lahko prepričani, da bo vaše telo nahranjeno, regenerirano ter lažje za nekaj kilogramov.

foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close