To so 4 barve, ki bodo zaznamovale letošnjo pomlad!

26. april 2018

To pomlad bodo zaznamovali novi barvni odtenki, ki se jim bodo težko uprle tudi zaprisežene ljubiteljice temnih oblačil.

Mar nismo vsi že komaj čakali, da na našo kožo spet posije toplo sonce, da se zrak končno segreje in da smo slednjič odložili težke zimske plašče ter debele bunde? Naj živita pomladna brezskrbnost in vetrič, ki se igra z lahkotnimi tkaninami na telesu!

Nova sezona oziroma nova pomlad je ne le pred nami, ampak smo že nekaj tednov globoko v njej. Prepričani smo, da so se vam s prihodom toplih pomladnih dni dobesedno uprli temni odtenki in barve, kot so črna, temno siva in rjava!

Kot vselej, nas bosta cvetoča narava in optimizem, ki se je vrnil v naša srca, spet prepričala, da je čas za žive, vesele barve. To pomlad bodo zaznamovali 4 novi ključni odtenki, ki se jim bodo težko uprle tudi ljubiteljice temnih oblačil. Poglejmo si, s katerimi barvami bomo modno popestrile svojo garderobo.

1. Pudrasto roza

https://instagram.com/p/BY_kVC3nvKb/?utm_source=ig_embed&action=save

Vedno se ji uspe pritihotapiti v naše garderobne omare, saj je hkrati romantična, nežna in vsestranska. Pudrasto roza je preprosto popolna barva, ki se poda prav vsaki. Za razliko od intenzivne, žareče pink ni ‘napadalna’ in ne deluje neresno. Pudrasto roza je namreč nevtralna in se odlično sklada z vsemi drugimi barvami, zato ne boste imele težav s kombiniranjem oblačil.

2. Rumena

https://instagram.com/p/BfdH1HHBU1T/?utm_source=ig_embed&action=save

Ali se še spomnite, da so lani vsi modni poznavalci prisegali na rumene obleke? To veselo, živahno ter optimistično barvo bomo lahko letos videli na vseh kosih garderobe. Če ste rade opažene, je rumena barva kot nalašč za vas. Brez skrbi se lahko oblečete v rumeno tudi od glave do peta. V kolikor pa želite zgolj osvežiti svoj videz in slog, izberite modni dodatek ali detajl v tej intenzivni, sončni barvi.

3. Smaragdno zelena

https://instagram.com/p/Bg6vYRPBrYX/?utm_source=ig_embed&action=save

Zelena barva je priljubljena vsako pomlad, tako kot cvetlični vzorci. No, pomlad 2018 zaznamuje razkošen, smaragdni barvni odtenek. Lahko bi tudi dejali, da je smaragdno zelena nova črna, saj se jo da enako preprosto kombinirati k drugim barvam. V spomladanski garderobi jo bodo vzljubile tudi ženske, ki prisegajo na temnejše odtenke!

4. Barva sivke

https://instagram.com/p/BfJNakig3FI/?utm_source=ig_embed&action=save

Sloviti inštitut za barve Pantone je za ‘barvo leta 2018’ razglasil vijolično, toda modni svet v paleti ‘vijolične ponudbe’ na koncu vedno znova priseže na odtenek sivke. Sivka je tista barva, ki se vam bo hitro prikupila, tudi, če doslej še niste pomislile nanjo. Prav tako je nežna in romantična ter preprosta za kombiniranje, kot že na začetku omenjena pudrasto roza.

 

Foto: Instagram, Vogue.it, Sant Magazine

New Report

Close