To so čevlji, v katerih bomo zakorakale v toplejše dni

07. april 2022

To so čevlji, v katerih bomo zakorakale v toplejše dni

07. april 2022
Foto: CCC

Vračajo se trendi iz osemdesetih! V ospredju so živahne barve, raznoliki materiali in retro elementi.

Letošnji trendi obutve in modnih dodatkov zapovedujejo moderen dizajn s pridihom retro klasike, ki svoje temelje išče v 80. in 90. letih ter jih kombinira s sodobnimi trendi.

Nove smernice so že osvojile znamke Sprandi, Gino Rossi, Jenny Fairy, Badura in Lasocki, ki so na voljo v vseh prodajalnah CCC.

V ospredju je še vedno udobje, ki ga ponuja široka paleta barvitih superg, na svoj račun pa boste prišle tudi ljubiteljice visokih pet. Lahko se odločite za tanke ali robustne pete, vendar tokrat izberite barvo, ki izstopa.

Kaj pravite na živo oranžno, pastelno zeleno ali pariško modro? Izbira obutve še nikoli ni bila tako raznolika, zato si dajte duška in se poigrajte z različnimi odtenki in materiali.

Foto: CCC

Najnovejše trende obutve najdete tudi v novi poslovalnici v prenovljenem nakupovalnem centru Rudnik Supernova, kjer so poskrbeli, da se bodo s čevlji ujemala tudi vaša torbica in ostali modni dodatki.

Na svoj račun boste prišli vsi ljubitelji serije Stranger Things – Finn Wolfhard je namreč glavna zvezda nove kampanje. Družbo mu delata tudi legendarni igralec Kyle MacLachlan, ki se ga večina spomni iz Razočaranih gospodinj, ter Amber Valletta, supermodel iz 90 let.

Foto: CCC

V času od 6. do 9. aprila so za obiskovalce pripravili tudi super popuste, s katerimi boste lahko svoje najljubše čevlje ali torbico dobili po zares ugodni ceni.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close