To so igralci, ki se najslabše poljubljajo

01. september 2022

To so igralci, ki se najslabše poljubljajo

01. september 2022
Foto: Profimedia

Prizori poljubljanja znajo biti včasih prav mučni.

Včasih igralcem med snemanjem ni treba na silo ustvarjati kemije, ampak se zgodi kar sama od sebe. Še posebej prav pride pri snemanju romantičnih prizorov, med katerimi se igralci včasih kar spontano poljubijo, čeprav poljuba sploh ni v scenariju.

A vsi igralski kolegi se ne razumejo tako dobro. Čeprav nas igralski par z dobro igro pogosto prepriča, da med njima obstaja kemija, pa ni vedno tako. Še več, marsikateri igralec in igralka je sovražil poljubljanje s svojimi igralskimi kolegi, drugi pa so takšne prizore sprva iz različnih razlogov zavračali.

Leonardo DiCaprio in Joanna Lumley – Volk z Wall Streeta

Medtem ko je Leonardo DiCaprio brez težav poljubil številne lepotice v Scorsesejevem Volku z Wall Streeta, je bil izjemno nervozen zaradi poljuba z britansko igralsko ikono in soigralko Joanno Lumley.

Tudi za Joanne poljub ni bil zabaven, zato sta prizor posnela kar 15-krat, preden je bil Scorsese z njim zadovoljen. Zaradi dolgotrajnega poljubljanja sta bila tako Leonardo kot Joanna izjemno izčrpana.

Shailene Woodley in Miles Teller – Tukaj in zdaj

Med snemanjem najstniškega filma Tukaj in zdaj sta se Shailene Woodley in Miles Teller nenehno dražila pred prizori poljubljanja.

Shailene je znana po svojem naturalističnem življenjskem slogu in navadi, da si umiva zobe z glino, zato Miles ni užival v njunem poljubljanju, saj naj bi ga motili zeliščni dodatki, ki jih je zaužila pred poljubom. Shailene pa je pred prizori poljubljanja odvračalo Milesovo uživanje športnih pijač in čokolade.

Scarlett Johansson in Jonathan Rhys Meyers – Zadnji udarec

Potem ko je imela večkrat priložnost sodelovati z režiserjem Woodyjem Allenom, je Scarlett Johansson primerjala svoje različne izkušnje poljubljanja v dveh njegovih filmih: Zadnji udarec in Ljubezen v Barceloni.

Izdala je, da v poljubljanju z Jonathanom Rhysom Meyersom ni uživala zaradi njegove bodičaste brade, a da je bilo poljubljanje Penelope Cruz v drugem filmu veliko bolj prijetno.

Emma Watson in Rupert Grint – Harry Potter in Svetinje smrti: II. del

Nekako lahko razumemo, zakaj sta se zvezdnika Harryja Potterja Emma Watson in Rupert Grint počutila neprijetno pri poljubljanju, saj se poznata že od otroštva.

Rupert je njun prizor poljubljanja opisal kot nadrealističen in pojasnil, da pozna Emmo od njenega 9. leta in da sta vedno imela bratsko in sestrsko razmerje, zato je bilo poljubljanje z njo malce čudaško.

Tom Cruise in Thandie Newton – Misija nemogoče 2

Tom Cruise naj bi se slabo poljubljal. Vsaj tako je povedala njegova igralka kolegica Thandie Newton, ki je z njim zaigrala v filmu Misija nemogoče 2.

Za revijo Elle je povedala, da je sovražila poljubljanje z njim, saj je bilo nekako nerodno in preveč mokro.

Al Pacino in Chris Sarandon – Pasje popoldne

Čeprav je bila ta kultna kriminalka iz leta 1975 za tisti čas precej revolucionarna, predvsem zaradi upodobitve LGBT likov, je bilo samo snemanje precej problematično.

Prvotno naj bi film vključeval gejevski poljub med Alom Pacinom in Chrisom Sarandonom, ki sta igrala ljubimca, a je Al Pacino zavrnil snemanje prizora poljubljanja, saj je menil, da je scenarij gejevsko problematiko potisnil predaleč. Če bi se strinjal, bi bil to pionirski istospolni poljub v 70. letih, zato je škoda, da mu je ostro nasprotoval.

Kate Hudson in Dane Cook – Dekle mojega prijatelja

Komiku Danu Cooku poljubljanje s soigralko Kate Hudson sploh ni bilo všeč. Pravzaprav je rekel, da je bil poljub z njo njegov najslabši poljub na zaslonu. “Mislim, da je pred najinim prizorom namenoma jedla čebulo,” je dejal v oddaji Watch What Happens Live.

Liam Hemsworth in Jennifer Lawrence – Igre lakote

Jennifer Lawrence je znana po svojem nekoliko krutem smislu za humor, zato je svojega soigralca Liama ​​Hemswortha zafrkavala na res grozen način.

Ko je bil gost v oddaji The Tonight Show, je Liam povedal, da mu je bilo kar nerodno, ko jo je moral poljubiti. Ko so snemali prizor poljubljanja, je namreč jedla česen, tuno ali kaj podobnega, razkril pa je tudi, da si pred snemanjem ni umivala zob. Kljub temu je Jennifer razkrila, da sta se z Liamom poljubljala tudi stran od kamer, zato mu morda njene navade vendarle niso bile tako zoprne.

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close