To so kopalke, ki se lepo podajo res vsaki postavi!

17. junij 2019

To so kopalke, ki se lepo podajo res vsaki postavi!

17. junij 2019

Retro modeli z zanimivimi okrasi in detajli, kot so volani, preproste silhuete in črna barva, to so idealne kopalke tega poletja. Tako je vsaj videti iz objav influencerk na družbenih omrežjih.

Sezona poletnih počitnic in dopustov je pred vrati. Mnogi komaj čakajo, da bodo za teden ali deset dni namočili svoja od sedenja v pisarnah utrujena telesa in si spočili možgane ob gledanju v borovce ter na gladino morja.

Čas bo pravi, da raziščete kakšno obmorsko mestece, se za spremembo pustite razvajati kulinaričnim mojstrom, ki vam bodo pripravili morske jedi, nadanete lahkotne obleke in vsaj tisti kratek čas uživate v tem, da se lahko oblečete ter okititite kot prava modna ikona in uživate v občudujočih pogledih.

Obenem vas čaka še ena naloga: izbrati prave kopalke zase. Ker nas od časa dopustov loči le še malo, bo treba kar hitro razmisliti o novih kopalkah, če ste se starih naveličale ali vam niso več prav. Modne trgovine in znamke ter oblikovalci vsako leto ponudijo veliko oblik kopalnih kostimov, ki so že v aktualnih kolekcijah in nam bodo olajšali izbiro.

Oysho

Po bikini modelih, ki so vladali na začetku preloma tisočletja, se je v zadnjih nekaj letih začela vračati retro kopalna moda, na kakršno so prisegale še naše mame (vsaj mame tistih, ki imamo danes 40 let in več). To so bistveno bolj spodobni in dostojni modeli, kot brezsramne krpice, ki ničesar ne prikrivajo in se bolj podajo v filme za odrasle, kot na plažo.

https://www.instagram.com/p/Bg7I_srnvPv/?utm_source=ig_embed

Tako smo spet priča ženstveni, očarljivo romantični modi, ki pa ima sodoben poudarek na silhueti ter barvah. Od klasičnih enodelnih kopalk do dvodelnih, kjer ima spodnji del kopalk visok pas – videti so boljše, kot kdajkoli prej! Zelo zanimivo je, da je ‘it’ barva po mnenju modnih poznavalk pri letošnjih kopalkah – črna.

https://www.instagram.com/p/BUzaigljBAK/?utm_source=ig_embed

Tako je vsaj videti po številnih objavah influencerk na družbenih omrežjih. Retro modeli z zanimivimi okrasi in detajli, kot so volani, preproste silhuete in črna barva, pa ste našle idealne kopalke zase. Imenitno bodo videti v kombinaciji z zagorelo poltjo in strateško izbranimi zlatimi modnimi dodatki!

https://www.instagram.com/p/Ba3gR0iFzx7/?utm_source=ig_embed

Nove črne kopalke za poletje 2019 boste z lahkoto spremenile tudi v ‘look’ za sprehod po ulicah, preko njih samo oblecite lahkotno belo laneno tuniko in jo ležerno prepašite z lepim pasom, lahko pa kopalke v stilu ‘bodyja’ uporabite namesto topa in spodaj oblečete le še široke hlače ter dodate zanimive sandale. Naj se poletje začne!

D. S.

Foto: Elle, Instagram

Style. Več novic

New Report

Close