To so letošnja poletna pedikura in barve, ki jih bomo lakirale na nohte!

17. junij 2019

To so letošnja poletna pedikura in barve, ki jih bomo lakirale na nohte!

17. junij 2019

Ljubiteljice pedikure in lepo urejenih ter obarvanih nohtov, pozor! Pred nami je poletje in z njim naš najljubši čas, ko pokažemo nohte na nogah in rokah! Drznite si!

V člankih o lepoti se, ko gre za nohte, najpogosteje navezujemo na manikuro in barve lakov, ki bodo kar se da najlepše okrasili naše nohte na rokah.

Toda poleti je naš fokus usmerjen tudi ali predvsem v pedikuro, saj v toplih dneh kažemo gola stopala in prste na nogah v japonkah ter odprti obutvi. Bosi podplati in noge, ki končno zadihajo, prosti težke zimske obutve, pridejo končno na vrsto za malce razvajanja in veliko lepih odtenkov na nohtih!

https://www.instagram.com/p/Bkh6X5ZBKE5/?utm_source=ig_embed

Stopala in prste ter nohte na nogah je treba tudi primerno negovati, saj pogled nanje takoj veliko pove o naši higieni ter negi. Pedikuro lahko opravite v profesionalnem salonu ali v udobju lastnega doma.

https://www.instagram.com/p/Bj-h1r1jJRT/?utm_source=ig_embed

Potem, ko ste obrusile podplate, ostrgale odvečno kožo in odstranile otiščance ter nohte lepo uredile in ponegovale, je čas za – barvne lake. To je tudi naš najljubši del, ko gre za pedikuro. Poletje nam omogoča kreativnost in izražanje ljubezni do barv tudi na nožnih prstih.

V poštev pridejo prav vse barve, ki vam padejo na pamet. Od nevtralnih in kožnih nude odtenkov do najbolj izstopajočih barv, ki se jih sicer na rokah sploh ne bi upale nositi. Denimo modre, temno zelene ali vijolične barve.

Dejstvo je tudi, da bo na nožnih prstih prav vsaka, še tako ‘divja’ barva, videti dobro, še posebno, ko bo vaša koža potemnela od sonca. Ne veste, za katero barvo bi se odločile? Potem si oglejte vseh 15 odtenkov na zgornjih ter spodnjih slikah!

Zakaj imamo rade ne le pastelne in komaj vidne, ampak tudi žive barve? Ker so prav slednje resnične znanilke poletja. In ker si jih na rokah zaradi službe, ki jo opravljamo, velikokrat sploh ne moremo privoščiti. Ko gre za nožne prste in poletje, je zgodba povsem drugačna…

D. S.

Foto: Instagram, Look Fantastic, Chanel, Dior, OPI, Catrice, beyoutifulmag

Style. Več novic

New Report

Close