Mladi moški na posvet o ločitvi prihajajo s svojimi mamami

11. januar 2022

Mladi moški na posvet o ločitvi prihajajo s svojimi mamami

11. januar 2022
Foto: Unsplash

Odvetniki za ločitve so priča zelo bizarnim situacijam in sočnim zgodbam iz zasebnega življenja svojih strank. Eden od uporabnikov portala Reddit je zato odvetnikom zastavil vprašanje: Kateri so najbolj bizarni razlogi, zaradi katerih so se ljudje ločili?

  1. Ena od strank je mislila, da ima njegova žena afero. Toda žena se je vsako noč več ur vozila naokoli in igrala Pokemon Go. 
  1. “Moja teta je nekaj časa hodila z brezposelnim tipom. On je zastonj stanoval v njeni hiši. Poročila sta se in se pripravljala na odhod na medene tedne, ko ji je novi mož rekel, da ne bo šel, ker mora poskrbeti za svoje rastline v hiši. Velik prepir. Teta gre na medene tedne s svojimi sestrami. Pride domov in ga poskuša vreči iz svoje hiše, on noče oditi. Kliče policijo. Tip v živo na Facebooku poroča, da je ujet v lastnem domu. Policija moji teti pravi, da v bistvu ne morejo nič, lahko vložijo zahtevo za deložacijo šele po ločitvi. Tip živi v njeni hiši s svojimi dragocenimi rožami približno tri mesece, dokler ni vse pravno rešeno.”
  1. Vsako jutro je ta par sedel skupaj v kopalnici, medtem ko je eden od njiju opravljal jutranjo potrebo. Eden je sedel na stranišču, drugi pa na robu kadi. Tisto jutro je bila žena na stranišču in mož na robu kadi. Začela sta se prepirati glede njunega razmerja, naenkrat pa je žena vzela tampon in ga vrgla v moža. Mož je še isti dan vložil zahtevo za ločitev. 
Avtor: Profimedia
  1. Ena od odvetnic je imela več potencialnih strank, ki so bili mladi moški. Na posvet o ločitvi so prišli s svojimi materami, ki so govorile namesto sina, praktično 98 odstotkov časa. Postane mi jasno, kdo si zares želi ločitve. Odvetnica je dodala, da v takih situacijah matere pospremi iz pisarne in se s sinom na samem pogovori. V večini primerov je šlo za sinove, ki so le želeli ustreči svoji materi. “Enkrat pa sem imela primer, ko je samo mati klicala za posvet, ker je eksplicitno povedala, da je želela, da se sin loči. Vljudno sem jo obvestila, da ločitve ne delujejo na tak način.”
  1. “Moja mama je odvetnica za družinsko pravo in mi je povedala, da se je moški ločil od svoje žene, potem ko si je v prometni nesreči zlomila čeljust, ker mu ni mogla več zagotoviti oralnega seksa.”
  1. “46-letni zakon se je končal, ker je bila njegova bivša punca iz srednje šole spet samska. Kasneje sem izvedel, da se je tip poročil s staro punco isti dan, ko se je končala ločitev.”
Avtor: Profimedia
  1. “Moja stranka je prišla, ker je med poroko izgovorila napačno ime osebe. Najslabši del? Nisem ga videl ne prvič ali zadnjič. Še nikoli nisem imel toliko ponavljajočega dela pri eni stranki.”
  1. Eden od komentatorjev je zapisal, da se je najboljši prijatelj njegovega očeta ločil od žene zaradi njenega kuhanja. Mož je namreč vsak dan prihajal domov, na mizi pa so ga čakale najbolj neverjetne jedi. Izkazalo se je, da žena sploh ne zna kuhati in je naročala hrano v različnih restavracijah. Vsak dan je celo umazala več loncev in ponev, da bi bilo videti, kot da cel dan kuha. To je počela skoraj celo leto, preden je mož ugotovil. To je bilo še pred spletnim bančništvom, v času, ko bančnih izpiskov še nisi mogel preveriti na spletu. Ker je imela ona nadzor nad financami, mož ni opazil, koliko denarja je manjkalo zaradi vseh dostav, ki jih je naročila. 
Avtor: Profimedia
  1. “Moja prijateljica se je poročila, ko je bila stara 19 let samo zato, da je lahko pila v baru. V Wisconsinu lahko mladoletnik pije s starši ali z zakoncem. Ko je dopolnila 21 let, se je ločila, ker je takrat lahko zakonito pila brez njega.”
  1. “Nekoč smo imeli primer, ko sta se mož in žena odločila za seks v troje z njuno prijateljico lezbijko. Na koncu sta se oba zaljubila v njo in začela spati z njo ločeno, en drugemu za hrbtom.”

Prispevek je bil prvotno objavljen na miss7.

Style. Več novic

New Report

Close