To so najbolj očarljivi modeli kopalk za letošnje poletje

05. maj 2019

To so najbolj očarljivi modeli kopalk za letošnje poletje

05. maj 2019

Poletje se bliža s hitrimi koraki. Še malo in bomo skočile v kopalke. Za vas smo med bogato ponudbo kopalk našli nekaj zares izvrstnih modelov, izstopajo pa kopalke z volani!

Čeprav nikoli ni lahko najti kopalk, ki bodo zvezda naše poletne garderobe, so high street trgovine in tudi bolj luksuzne znamke poskrbeli, da ponudijo razkošne modele, ki bi jih vse želele nositi ob morju ali na bazenih ter ob jezerih.

Tudi ve boste brez težav v tej ponudbi našle kopalke, ki bodo najbolj laskale vaši postavi in modnemu slogu. Med njimi pa bodo zanesljivo hit številka ena kopalke z volani, ki se to poletje izpostavljajo kot najbolj očarljiv modni trend.

Te bodo ob bok stopile klasičnim bikini kopalkam in enodelnim modelom z živahnimi vzorci ter v nevtralni ali bolj opazni barvni paleti, ki bo izpostavila vašo zagorelo kožo. Poletje prinaša modele, ki jih krasijo tudi razničudoviti detajli.

Poleg pentelj, vzorcev in izvezenih motivov bodo plaže letos preplavile kopalke z volani. Slednji so lahko le malce manj opazen dodatek na naramnicah ali na obrobi kopalk, ali pa nastopajo v vlogi voluminoznega, razkošnega elementa, ki celo najbolj preprost model spremeni v ‘statement’ modni kos.

Razigrani volani vsakemu modelu kopalk vdihnejo svež, nov videz. Ko so združeni z nežnimi pastelnimi barvami, ustvarijo romantičen videz, v kombinaciji z živimi barvami ter pisanimi vzorci pa bodo videti trendovsko in bodo gotovo še kako opazne.

Oglejte si prelepo izbiro novih kopalk pri različnih ponudnikih in tudi same se boste hitro ogrele za zamisel, da bi letos za dopust kupile prav kopalke z volančki.

D. S.

Foto: Instagram, H&M, Mango, Net-a-porter, Oysho, Zara in druge blagovne znamke

Style. Več novic

New Report

Close