Kaja Flisar / 02. november 2022

To so najbolj trendi plašči in bunde te sezone!

Prihajajo zimski meseci in kmalu bo čas, da trenčkot zamenjamo za toplejši plašč ali bundo. Za vas smo poiskali najbolj trendi kose, ki bodo poskrbeli, da boste tudi v najhladnejših dneh videti modno in šik.

Prehodno obdobje zna biti precej konfuzno, saj zahteva reorganizacijo garderobe in malce več spretnosti pri oblačenju. Kako se obleči, da nam bo toplo, hkrati pa bomo videti karseda šik? Nova s.Oliverjeva kolekcija bund in plaščev združuje oboje!

Toplota in eleganca z roko v roki

Največ toplote vam bodo v mrzlih zimskih dneh nudile dolge bunde s kapuco, najbolj elegantne pa boste videti v lepo krojenih volnenih plaščih, h katerim lahko obujete pete, škornje ali pa superge.

Za tiste najbolj aktivne, ki ste vedno v pogonu, je odlična izbira topel puhast brezrokavnik, ki vas ne bo oviral pri vsakodnevnih opravilih, hkrati pa bo poskrbel, da vam bo prijetno toplo. Poleg praktičnosti in modne ohlapne silhuete in lepih detajlov, ima tudi eno posebnost: prešiti šiv v obliki diamanta, ki temu modnemu kosu doda pravo mero prefinjenosti.

Trajnost in odgovornost do okolja

Pri vseh uporabljenih tkaninah je na prvem mestu trajnost, kar je še dodaten razlog, da se zaljubite v s.Oliver-jevo kolekcijo bund in plaščev. Njihovi naravni materiali bodo božali vašo kožo in poskrbeli za udobje na vsakem koraku.

Prefinjenost monokromatskega videza

Poleg klasičnih nevtralnih barv, kot sta bela in bež, osrednjo vlogo v njihovi kolekciji to sezono zaseda pariško modra. Najbolj šik boste, če se odločite za monokromatski videz in pod plašč oblečete puli ali pulover enake barve, za vikend izlet z družino pa namesto tega oblečete vašo najljubšo trenirko in tako ustvarite izjemno trendovski in šik videz.

Kje kupiti?

Plašči in bunde s.Oliver lahko kupite v vseh poslovalnicah s.Oliver in na njihovi spletni strani.

Avtor
Piše

Kaja Flisar

New Report

Close