To so najboljše frizure za »bad hair« dneve

01. oktober 2019

To so najboljše frizure za »bad hair« dneve

01. oktober 2019

Hiter življenjski slog zahteva milijon obveznosti, zato pogosto nimamo dovolj časa za oblikovanje frizure.

Vendar imamo radi, da so lasje vedno urejeni in lepi, zato se v dneh, ko nas lasje preprosto ne ubogajo, velja obrniti na preproste in praktične frizure, ki so videti odlično.

Prepričani smo, da imate pogosto »bad hair« dan, ko lasje kljub vsem naporom preprosto ne stojijo dobro.

Po začetni paniki resnično ni čas za obup, saj obstaja veliko čudovitih frizur, ki so kot ustvarjene za omenjene dni.

Spuščeni ravni ali valoviti lasje so brez razmišljanja nekatere najlepše frizure, vendar imajo tudi speti lasje svoje čare, saj odpirajo obraz in dajejo poudarek obrisom in lepoti kože.

Frizura, s katero se nikakor ne morete zmotiti, je nizek čop. Ta frizura je neizmerno ženstvena, preprosta in izjemno hitra za oblikovanje, in če želite dodati dodatno stilsko noto, lahko čop okrasite z najljubšo rutko ali zanimivo elastiko.

Isto pravilo velja za drugo najljubšo frizuro, to je figa. Ne glede na to, ali se odločite za visoko ali nizko, izvlecite nekaj pramenov, da uokvirite obraz, frizura pa bo urejena v samo nekaj minutah.

Priljubljene kite po drugi strani zahtevajo nekaj več znanja in spretnosti, vendar obstajajo preproste variante, ki jih boste zagotovo izvedli brezhibno že po drugem poskusu in jih lahko vedno okrasite s priljubljenimi sponkami ali ruticami.

Obroči se v tej sezoni vračajo skozi velika vrata in so odlična izbira, če želite ohraniti lase spuščene, vendar nimate časa za sušenje ali likanje.

Vse naštete frizure so zelo enostavne, očarljive in presenetljive, zato smo poiskali navdih na Instagramu in prepričani smo, da bo »bad hair« dan samo še preteklost.

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close