To so najboljše modne kombinacije z belim jeansom!

22. april 2019

To so najboljše modne kombinacije z belim jeansom!

22. april 2019

Naslednje stilske kombinacije in ‘outfiti’ potrjujejo, da to pomlad preprosto ne bomo mogle brez belih kavbojk, tega novega-starega ‘it’ kosa, ki ga ima vsako modno dekle že v omari!

S prihodom pomladnih dni sežemo v predale in tiste kotičke garderobne omare, ki smo jih zadnjega pol leta zanemarjale. Spet je čas, da oblečemo lahke in zračne kose oblačil, ki smo jih že zares pogrešale.

Seveda lahko rečemo, da je bela barva značilna za pomladne in poletne dneve, čeprav se belim odtenkom marsikatera ne more upreti celo pozimi, ne glede na to, da je za umazanijo nadvse občutljiva barva. Tudi pozimi smo namreč na ulicah ter na znanih fashionistah lahko videli veliko svetlih barv, od bež in sive do kremne ter bele.

Med vsemi temi kosi oblačil v beli barvi pa se je prav posebej izpostavil ter dobil malodane zvezdniški status bel jeans, po domače bele kavbojke. Že pozimi smo ga lahko videli na številnih modnih damah, v pomladi in poletju 2019 pa celo sploh ne bo šlo brez njega!

Za razliko od črnih kavbojk, kjer prevladuje predvsem skinny jeans z visokim pasom, je najbolj trendi model pri belih kavbojkah tak s širšimi hlačnicami, tudi tu pa je zaželen visok pas.

https://www.instagram.com/p/BwgvrmfgTd6/
https://www.instagram.com/p/BwCKsbLAQxq/


Kajpak lahko posežete tudi po skinny jeansu v beli barvi, ker bo tudi tak kroj ‘in’! Na modnih dekletih boste lahko to pomlad in poletje videvale zlasti t.i. cropped jeans, to so kavbojke z odrezanimi hlačnicami. Prav tako bo trendovsko nositi t.i. culottes model, ki poudari ozek pas in ženstvene boke ter sproščeno zapleše okoli meč.

https://www.instagram.com/p/BweLLhZBfit/
https://www.instagram.com/p/BwcLmA-hn8p/
https://www.instagram.com/p/BwIOOLpBOA5/

Pravzaprav je naša edina ‘zamera’ do belega jeansa ta, da se pač tako zelo hitro zapacka. Prav vse se vidi na njem. Kapljica kave, ki je slučajno zaplula z žličke, ko smo jo mešali med pogovorom na soncu, ‘šmir’ in umazanija, ki smo jo nehote pobrali na okvirju avtomobila ali na kolesu… A tudi to bomo zmogle, bo pač račun za čistilnico malo višji!

https://www.instagram.com/p/BwhzDi6AFAA/
https://www.instagram.com/p/BwQyMDjFS4H/
https://www.instagram.com/p/BwhyKM9ninP/
https://www.instagram.com/p/BweJ9UqHkrB/

Ker je bel jeans tako vsestranski, ne preseneča, da ga z lahkoto vključujemo v prav vse outfite, stilske in modne kombinacije, od jutra do večera. Belo na belo je odlična izbira, na bel jeans pa lahko oblečete tudi navadno majico kratkih ali dolgih rokavov, srajco, bluzo, cvetlično potiskan top ali takega s črtami…

https://www.instagram.com/p/Bwh3XYJFOjB/
https://www.instagram.com/p/BwYEctKAUYd/

Že omenjen model odrezanih hlačnic (cropped jeans), kakršnega vidite zgoraj, bo strateško razkril pogled na vašo priljubljeno obutev ter gole gležnje. Vedno pa lahko bel jeans nadgradite (in s tem svojo celotno stilsko podobo) še s pomočjo izvrstno krojenega suknjiča, kot vidimo na spodnjem Insta profilu.

https://www.instagram.com/p/BwdXbzOjSww/
https://www.instagram.com/p/BwfkSBIHCVF/
https://www.instagram.com/p/BwhXAEbnA3c/
https://www.instagram.com/p/BwcjwB3AoAi/

Bele kavbojke se odlično nosijo s sandali s peto, balerinkami, mokasini in teniskami, odvisno od tega, za kakšno priložnost se boste oblekle.

Kako pa jih najraje nosijo trendseterke? Oglejte si zgornje kombinacije in jih posnemajte!

D. S.

Foto: Instagram, Glamour, Louella Reese, Vogue, uvodna fotografija in jeans Donna Karan (oglasna kampanja pomlad 2019)

Style. Več novic

New Report

Close