To so najlepši modeli ‘paper bag’ hlač za letošnjo pomlad!

18. marec 2019

To so najlepši modeli ‘paper bag’ hlač za letošnjo pomlad!

18. marec 2019

V čem se skriva čar škrnicljastih hlač? Zagotovo v zavezovanju v visokem pasu in vsestranskih možnostih kombiniranja tega modela hlač k različnim kosom garderobe. To pomlad jih morate imeti!

Jesenska in zimska sezona vsakič znova izpostavita hlače kot ključni kos garderobe. Hladni dnevi se poslavljajo in kot smo opazili, nas je že obiskala prezgodnja pomlad, tisti res pravi vroči dnevi so še pred nami. Police in obešalniki se medtem že polnijo z mamljivo ponudbo kril in oblek.

Toda, hlače ostajajo eden od ‘it’ modnih favoritov. In to ne katerekoli hlače, pač pa paper bag hlače, ki bi jim po prevodu in tudi opisu še najbolj ustrezal izraz ‘škrnicljaste’ hlače oziroma hlače, ki se zavezujejo v pasu na škrnicelj.

https://www.instagram.com/p/BtuXn25ByGM/

Pomladne in poletne kolekcije zvenečih modnih znamk, nizkocenovnikov in high street znamk so že jasno pokazale, da bodo take hlače v ospredju naših slogovnih podob.

Paper bag hlače so se v pravkar iztekajoči se sezoni že odlično ‘prijele’ in enako bo ostalo, ko nastopijo trendi za pomlad 2019. V čem se skriva čar tega škrnicljastega modela? Zagotovo v visokem pasu in vsestranskosti ter številnih možnostih modnega kombiniranja k različnim kosom garderobe.

Te zanimive in vsestranske hlače za povrhu polepšajo vsako postavo. Združujejo igro volumna in silhuete, v modelih za pomlad in poletje pa se igrajo z drapiranjem lahkotnih tkanin.

Škrnicljaste hlače redefinirajo žensko postavo in pas. Ta že skorajda pozabljen model hlač iz preteklosti, konkretneje iz 80. let minulega stoletja, se je k sreči spet vrnil in bo nepogrešljiv modni kos nove sezone.

Zahvala, da smo obrisali prah s pozabljenega in tako neverjetno prikupnega modela, gre znanim ženskam in zvezdnicam, ki so začele posnemati druga drugo, paper bag hlače pa so potem pohitele posvojiti še vodilne Instagramerke in modne punce z družabnih omrežij.

Ženskam, ki izvohajo vse trende in so hlače na škrnicelj odkrile že v minulem poldrugem letu, so to pomlad pritrdili prav vsi, ki se ukvarjajo z modo. Izpostavili so jih kot enega od glavnih trendov za pomlad in poletje ter nam priporočili, da jih dodamo v garderobno omaro, še raje pa nosimo v številnih izvedbah, ki se nam pravkar ponujajo.

Če si boste v naslednjih tednih kupovale nove hlače, potem naj bodo obvezno ‘paper bag’. Na fotografijah v članku se lahko prepričate, da je možnosti izbire ogromno, od silhuet in krojev, dolžin, vzorcev do barv ter tkanin, iz katerih so hlače izdelane, pa naj bodo dražje ali cenejše ter tiste vmes.

Paper bag detajl je to sezono polepšal celotno ponudbo hlač, ne glede na to, kateremu modelu izvorno pripadajo hlače. Škrnicljast zaključek v pasu krasi recimo klasične hlače kroja na ‘cigareto’, modelom culottes doda ležernost in sproščenost, medtem ko že tako elegantne palazzo hlače naredi le še bolj rafinirane na pogled.

Hlače ‘paper bag’ so idealne za pomladne in poletne dni, saj so lahko različno oprijete, hlačnice pa krajše ali daljše. Za trenutke izven pisarn in delovnih mest naj jih v pasu krasi vrvica namesto ‘statement’ modnega usnjenega dodatka; takrat tudi odvržite salonarje z visoko peto in k paper bag hlačam obujte natikače.

Škrnicljaste hlače so čarobne tudi zato, ker jim nekako uspeva, da hkrati dajejo tako videz ženstvenosti kot tudi androginosti, so igirive in razposajene, a vseeno neskončno elegantne in šik.

Silhueta, ki se pri vrhu končuje z zavezovanjem v pasu na ‘škrnicelj’, vas bo preprosto osvojila in pred vami je le še naloga, da pri svoji priljubljeni modni znamki izberete par ali dva, ki jih boste letos najraje nosile.

D. S.

Foto: Amicci, Instagram, Lolita Mas, izbrane blagovne znamke, Style Report magazine

Style. Več novic

New Report

Close