To so najljepši kratki kombinezoni za letošnje poletje!

24. junij 2019

To so najljepši kratki kombinezoni za letošnje poletje!

24. junij 2019

Kaj rade nosimo v vročih dneh? Lahkotne in zračne tkanine, ki so obenem čim bolj praktične. Tej definiciji najlepše ustrezajo kratki kombinezoni, ki so letos obvezni na vašem seznamu garderobe

Šarmantni kratki kombinezoni so must-have letošnje poletne sezone. Lepo pristajajo k vsem časom dneva in modnim variacijam. Mnoge ženske imajo rade kombinezone, letos pa so nam še posebej všeč kratki v vseh krojih, od safari do avantgardnih različic.

Bershka
H&M

Ena od glavnih prednosti kombinezona je njegova praktičnost in enostavnost, ki nam v trenutku zagotovi brezhiben videz. Potrebujemo le še nekaj modnih dodatkov in pripravljene smo na vse izzive dneva ali večera!

Zara
levo Bershka, desno H&M

Trenutna ‘high street’ ponudba kratkih kombinezonov se nam je takoj usedla v srce. Od dnevnih do večernih modelov, od trendi do klasičnih ter prefinjenih različic. Kar se barv tiče, imamo pred seboj nevtralne zemeljske odtenke in tudi bolj drzne ter opazne barve.

Topshop
Bershka – naš favorit
Topshop

Naš predlog se glasi, da se le še poigrajte z detajli, kot so slamnik ali poletni klobuk, ter poletna obutev in boste svojemu outfitu dale tisto, kar je skladno z vašo osebnostjo. Iz trenutne ponudbe smo izbrali najlepše modele za poletje 2019.

Foto: Instragram, Topshop, Bershka, Zara, H&M

Style. Več novic

New Report

Close