To so največji mejkap trendi leta 2023

27. december 2022

To so največji mejkap trendi leta 2023

27. december 2022
Foto: IMAXTree

Modne kolekcije za pomlad 2023 napovedujejo tudi, kateri mejkap trendi bodo popularni prihodnje leto. 

Trendi so ciklični in vse kaže, da si bomo v letu 2023 spet izposodili stare trende, ki jih bomo prilagodili. Naštevamo šest napovedi.

1. Koža naj zadiha

Po debelih nanosih pudrov bomo v letu 2023 pustili koži, da diha. Mejjkap strokovnjaki napovedujejo, da bodo podlage v prihodnjem letu izjemno lahke, priljubljene bodo obarvane vlažilne kreme, medtem ko bodo mat podlage pospravljene v predal. 

Gigi Hadid za Victoria Beckham. (Foto: IMAXTree)

2. Eksperimentiranje z obrvmi

Nekaj eksperimentiranja smo videli že letos, ko so si zvezdniki navdušeno belili obrvi in ta trend se nadaljuje tudi v prihodnjem letu.

Popularne bodo tanke obrvi, zabrite obrvi, pobeljene obrvi, obrvi z bleščicami in pirsingi. Vse to postaja vse manj šokantno.

Peter Do. (Foto: IMAXTree)

3. Grunge iz leta 1995 se vrača

Pomislite na Kate Moss ali Courtney Love iz devetdesetih – zabrisan črn eyeliner in neurejen mejkap se vračata. Skrivnost tega trenda je nepopolnost in natančnost je tu nepomembna – bodite grunge in čudni, toda celoten videz naj bo uravnotežen z vašo naravno lepo kožo, ki naj bo lahka in sveža. 

4. Bleščeče ustnice 

Čeprav je bil lipgloss v zadnjem času precej popularen, ga nikar še ne vrzite stran. Bleščeče ustnice v živih barvah bodo prihodnje leto zagotovo ene najbolj opaznih trendov.

Moschino. (Foto: IMAXTree)

5. Ekscentrične barve

Ne glede na to, ali gre za ustnice, senčila, rdečilo ali kaj drugega – drznite si uporabljati žive barve in eksperimentirati. Lahko se odločite za dvobarvne ustnice, ustnice v limonino rumeni barvi ali pa na veke in lica nanesite neon roza barvo.

Ni se vam treba fokusirati na nevtralne tone, temveč poživite svoj izgled z barvami, na primer z vivo magenta, barvo leta. 

6. Naj koža zasije

Ne ustavite se s highlighterjem, dokler vaš obraz ne izgleda skoraj kot ogledalo. Makeup naj bo lahek in neopazen, pozabite na bronzer in senčenje, toda vaša lica naj se svetijo, kot bi bila mokra.

Foto: IMAXTree

Avtor
Piše

B. P.

Style. Več novic

New Report

Close