To so največji trendi nohtov za leto 2023!

17. januar 2023

To so največji trendi nohtov za leto 2023!

17. januar 2023
Foto: Pexels

Ne glede na to, ali si nohte urejate same ali hodite na manikuro v salon, lahko hitra menjava laka v kratkem času osveži našo podobo in izboljša razpoloženje.

Tako kot v svetu mode se tudi v svetu manikure trendi spreminjajo iz sezone v sezono, barve lakov za nohte, za katere smo imeli občutek, da jih bomo nosili za vedno, padejo v pozabo in se po nekaj letih spet vrnejo.

O tem, kateri stili manikure bodo v trendu, večinoma odločajo znani strokovnjaki za manikuro in velika kozmetična podjetja, v zadnjem času pa ni nič nenavadnega, če se trend zgleduje po serijah, zvezdnikih ali vplivnežih na TikToku.

Zbrali smo nekaj trendov, ki bodo vladali v letu 2023.

Velika vrnitev bleščic

Že leta rezervirana za božične zabave in punčke, se bleščeča manikura vrača v svet velikih deklet ne glede na letni čas. Majhne bleščice, ki jih potrebujete za vašo najljubšo manikuro, ali lak za nohte z velikimi bleščicami, kot smo jih nosili v 2000-ih, ni pomembno, kaj izberete, le da se vaši nohti svetijo!

Nova francoska manikura

Tudi dolgo pozabljena francoska manikura se v velikem slogu vrača na sceno, a tokrat v veliko bolj izpopolnjeni obliki. Konice nohtov bodo v letu 2023 obarvane le s tanko plastjo belega laka, če ste nagnjeni k eksperimentiranju, pa vam bo všeč francoska manikura v različnih barvah.

Brezhibna in prefinjena manikura

Na družbenih omrežjih “clean girl” manikura označuje vrnitev lakov za nohte, ki poskrbijo, da so nohti videti kot nenalakirani, a ta prefinjen videz ima en pomemben pogoj. Nohti in roke morajo biti brezhibno urejeni, lak za nohte pa natančno nanešen.

Ženstvena rdeča

Vampirsko rdeč lak so na rdeči preprogi nosile že Jenna Ortega, Lily Collins in Maddie Ziegler, zakaj ga ne bi izbrali za večerni izhod tudi vi?

Umetniško poigravanje

Ženske, ki rade svojo kreativnost prenesejo na svoje nohte, bodo oboževale ta stil manikure. Poigravanje z barvami in oblikami na brezhibno urejenih in s prozornim lakom premazanih nohtih je zaživelo lani in sodeč po zadnjih fotografijah iz profilov mojstrov nohtov, ki delajo manikuro slavnim in bogatim, bo velik hit tudi v letošnjem letu.

Temno modri ali zeleni nohti

O temno modrem laku z bleščicami se je že pisalo kot o hit laku januarja 2023, lepotni strokovnjaki pa napovedujejo, da se bo modri kmalu pridružila še zelena. Katero bi izbrali vi?

Avtor
Piše

Kaja Flisar

Style. Več novic

New Report

Close