To so razlogi, zaradi katerih moški ob ženskah izgubijo pamet

10. junij 2020

To so razlogi, zaradi katerih moški ob ženskah izgubijo pamet

10. junij 2020

Te ženske lastnosti bodo za vedno osvojile njegovo srce.

Zunanji videz igra pomembno vlogo pri pridobivanju moške pozornosti, vendar samo na prvo žogo, sploh če ga nameravate osvojiti na dolgi rok.

Prav zaradi treh lastnosti, ki jih imate, ga lahko osvojite tako, da se v vas zaljubi do ušes, trdijo strokovnjaki za odnose.

Strast

Ko rečemo strast, ne mislimo samo posteljne, čeprav ima zelo pomemben vpliv. Ženske, ki so našle svojo strast, kot magnet privlačijo moške. To je lahko služba, hobi ali karkoli, kar žensko tako osreči, da preprosto izžareva pozitivno energijo in moč, ko o tem govori.

Izrazite svojo edinstvenost in nikoli se ne trudite, da mu pokažete in dokažete, da se mu podobni, ampak ravno nasprotno – da ste neodvisne, zveste same sebi in da vas izpopolnjuje veliko stvari izven vajine zveze.

Avtentičnost

Mnoge ženske na začetku zveze žrtvujejo svoja prepričanja in sanje, da bi se uskladile s partnerjem. Žal se to izkaže za usodno napako, v kateri ženska izgubi identiteto, moški pa jo posledično manj ceni. To ni poteza, ki bo obdržala partnerja, niti način, s katerim bi dosegla srečo.

Nesprejemljive odločitve o pomembnih stvareh v življenju, stališčih, načelih in prepričanjih – to je tisto, zaradi česar ste edinstveni, posebni in močni. Temu se ne smete odreči za nobeno ceno, saj je vaša identiteta tisto, kar vas dela privlačno.

Ženstvenost

Današnji življenjski slog pogosto opozarja na pomembnost neodvisnosti, trdega dela in produktivnosti. Pomembnost teh treh dejavnikov je nesporna, vendar ko začnete v vsem prevzemati pobudo ter sprejemati odločitve brez privolitve partnerja ter mu preprečiti, da vas vsaj malo razvaja – zaidete v težave, saj se bo moški v takšnem odnosu počutil neuporabnega, kot da ga sploh ne potrebujete.

Pustite mu, da je gospod, naj vam odpira vrata, pomaga, da si oblečete plašč … Pokažite nežnejšo stran, ko se ponoči stisnete k njemu – to je trenutek, ko »odstranite masko« in mu pustite, da vas razvaja z nežnostjo in s tem izpolni svojo naravno vlogo – biti zaščitnik, podpornik, vaša »močnejša polovica!

Foto: Instagram

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close