To so restavracije, ki jih obožujejo slavni!

11. september 2023

To so restavracije, ki jih obožujejo slavni!

11. september 2023
Foto: Instagram @theniceguyla

To so restavracije, ki jih obožujejo slavni!

11. september 2023
Foto: Instagram @theniceguyla

V New Yorku in Los Angelesu je nekaj restavracij, kjer so slavni redne stranke. Mi smo za vas poiskali tiste, ki so med elito najbolj priljubljene.

Kadar jim kuharji ne strežejo obrokov v razkošnih jedilnicah njihovih dvorcev, slavni in zvezdniki raje obedujejo na določenih mestih po ZDA. Najbolj priljubljeni destinaciji sta seveda Los Angeles in New York, mesti z bogato gastronomsko sceno, kjer izstopajo določene restavracije, kjer boste videli največ zvezdniške klientele.

Najljubši kotički slavnih se sicer dokaj pogosto spreminjajo, a ti so trenutno najbolj aktualni. Če vas pot kdaj ponese čez ocean, morate obiskati katero izmed teh restavracij.

Carbone

Restavracija Carbone se nahaja v newyorškem Greenwich Villageu in je sodobno utelešenje stare italijanske “red sauce” restavracije. Od odprtja leta 2013 je Carbone postal glavna tema vseh kulinaričnih navdušencev. Restavracija, ki jo vodi Mario Carbone, kuhar in restavrator, skupaj s partnerjema Jeffom Zalaznickom in Richom Torrisijem, je nostalgična oda italijansko-ameriški kuhinji iz sredine stoletja.

Vsak večer boste tu naleteli na kakšnega zvezdnika: Justina in Hailey Bieber, Rihanno in ASAP Rockyja, Draka, Adele, Jennifer Lopez … A v restavracijo je preprosto nemogoče vstopiti. Rezervacijo je izjemno težko dobiti, razen če imate “veze.”

Foto: Instagram @mariocarbone
Foto: Instagram @mariocarbone
Foto: Carbone

Nobu Malibu

V Los Angelesu ni boljšega mesta za biti viden kot v Nobu Malibu. Toda ta restavracija je tako ekskluzivna, da tako kot v Carbone, navadni smrtniki zelo težko dobijo mizo. Za restavracijo stoji vrhunski japonski kuhar Nobu Matsuhisa, ki je svojo verigo restavracij razširil po vsem svetu. Njegova restavracija v La Cienega je še vedno vroča točka slavnih, vendar je Nobu Malibu epicenter imperija japonskega kuharja, polnega zvezdnikov. Tam boste lahko poskusili sveže morske sadeže in inovativno fuzijo perujsko-japonskih jedi.

Foto: Nobu Restaurants

The Nice Guy

Če religiozno gledate in spremljate Kardashiane, potem ste zagotovo že slišali za to restavracijo. To je elegantna salonska restavracija v zahodnem Hollywoodu, znana po fenomenalnih hamburgerjih in domačih krofih. Prav tako ponujajo italijansko-ameriško hrano, cene pa so precej visoke.

Estetika lokala izžareva dekadenco mafijskih lokalov in restavracij, na samem vhodu pa stoji starinski bar iz marmorja in medenine. Poleg družine Kardashian so v tej restavraciji opazili tudi Draka, Chrissy Teigen, Tihanno in sestre Hadid. Čeprav pravijo, da so odprti za javnost, je precej težko vstopiti brez rezervacije.

Foto: Instagram @theniceguyla
Foto: Instagram @theniceguyla
Foto: Instagram @theniceguyla

Craig’s

Craig’s, ki se nahaja na aveniji Melrose, je trenutno morda najbolj priljubljeno mesto slavnih. To je pravzaprav dokaj standardna restavracija, ki streže tipične ameriške jedi, kot sta mesna štruca in zrezek.

Za zvezdnike je nekoliko nenavadna izbira, še posebej, ker mesto niti ni tako priljubljeno med kritiki, a pogosto mrgoli velikih hollywoodskih imen. Številne zvezdnice rade obiščejo Craig’s samo zato, da bi jih opazili. Celo George Clooney je obiskal ta gastropub, in če niso v The Nice Guyu, je tudi Kardashian-Jenner družina tukaj.

Foto: Instagram @craigsla
Foto: Craig’s

Olivetta

Olivetta je restavracija, ki je bila odprta leta 2020 in je postala ena glavnih vročih točk Hollywooda. Med prvimi zvezdniki, ki so obiskali restavracijo, je bil Lionel Richie, kasneje pa se je število zvezdnikov le še povečevalo.

Olivetta ima obalni evropski meni, ki ponuja sredozemske klasike, kot sta španska hobotnica na žaru in brancin na žaru. Očarljiva zasnova restavracije vabi k prijetnemu pogovoru, poleg hrane pa ima tudi fantastične koktajle, za kar gre zasluga chefu Michaelu Fiorelliju.

Foto: Instagram @Olivetta
Foto: Instagram @Olivetta
Foto: Instagram @Olivetta

Avtor
Piše

Meta Vražič

Style. Več novic

New Report

Close