Slovenke, ki odkrito priznavajo, da hodijo na botoks

01. marec 2023

Slovenke, ki odkrito priznavajo, da hodijo na botoks

01. marec 2023

Katere ostajajo v mejah normale in katere je že malce zaneslo?

Lepotni posegi in popravki so v zadnjih nekaj letih postali stalnica, sploh med pripadnicami ženskega spola. Ob pogledu na fotografije na Instagramu je videti, da ima že vsaka druga povečane ustnice, sumljivo gladko čelo in napeta lica. Seveda podpiramo vse, kar je v mejah normale, vendar lahko pri takih stvareh hitro pride do pretiravanja.

Pri nekaterih se že na daleč vidi, da uporabljajo botoks, a tega za nobeno ceno ne priznajo, druge pa ponosno stojijo za svojimi odločitvami in se ne sramujejo majhnih lepotnih popravkov.

Foto: Instagram

“Notri sem tri minute, potem pa grem dalje delat”

Ena od teh je Hajdi Korošec Jazbinšek, ki je o botoksu odkrito spregovorila na svojih družbenih omrežjih in povedala, da se je po posegu bolje počutila in bila tudi bolj nasmejana:

“V zgornjem delu obraza sem se odločila za baby botoks, ki lepo privzdigne veke. Nekaj botoksa so mi dodali tudi v ličnice,”

Do mladostnega videza si z botoksom pomaga tudi Oriana Girotto, ki na botoks hodi enkrat na pol leta:

“Notri sem natanko tri minute in potem grem naprej delat. To se mi zdi super, ker ni nožev.”

Lepotnih popravkov nikoli ni skrivala Rebeka Dremelj, ki se je za botoks odločila zaradi moteče gube na čelu. V pogovoru s priznanim lepotnim kirurgom dr. Sinišo Glumičićem je izdala, da se je v preteklosti posluževala tudi polnil, a ji niso ustrezala, zato jih je opustila.

Foto: Instagram

Včasih je z njim pretiravala

Ena prvih Slovenk, ki je javno spregovorila o tem, da se poslužuje botoksa, je Nuša Derenda. Pevka si ga privošči približno na pol leta, pred časom pa je priznala, da je včasih z njim malce pretiravala, zaradi česar se ji je spremenila obrazna mimika.

Helena Blagne, Tanja Ribič in Manca Špik so trdne zagovornice zdravega načina življenja, a priznavajo, da pri lepi in prožni koži na obrazu še vedno potrebujejo pomoč.

“Včasih se mi zdi, kot da smo v srednjem veku. Če obnavljaš fasado na hiši, je to v redu, če pa se spoprimeš z razpokami na svojem telesu, ah, je pa to že preveč,”

je za Siol.net povedala Tanja Ribič, ki ji enkrat na leto, pred poletjem, vbrizgajo botoks. Prepričana je, da ni nič narobe, če človek poskrbi za svojo kožo, kot bi denimo poskrbel za lepe zobe.

Foto: Instagram

Tretmaji ji predstavljajo sprostitev

“Občinstvo od mene pričakuje urejenost in svežino,” pa pravi Helena Blagne, ki je prepričana, da na naš videz najbolj vplivajo zdrav način življenja, iskrenost do sebe in pozitivna naravnanost. Kljub temu se je tu in tam treba poslužiti tudi manjših popravkov.

Sama prisega na mezoterapijo, metodo, ki spodbuja nastanek kolagena, občasno pa si privošči še diamantni piling ter nekirurški lifting. Mladostni videz pri 42. letih z laserskim pomlajevanjem ohranja Manca Špik, ki jo je bilo na začetku strah tovrstnih tretmajev.

“Danes pa mi ti tretmaji predstavljajo sprostitev in ‘moj čas’, ki ga v tem norem tempu življenja res nujno potrebujem,” je pred časom povedala za Siol.net.

Foto: Instagram

“Z botoksom je treba začeti zgodaj”

Zadovoljna uporabnica botoksa je pri svojih 56. letih tudi Anja Rupel. “Moja dermatologinja mi ga tu in tam vbrizga v čelo, ker se zaradi kratkovidnosti ves čas mrščim in gubam čelo.”

“Botoks ni nič takega,” pravi pevka Kataya, ki se je zanj odločila že pri 27. letih. Prepričana je, da je z botoksom treba začeti zgodaj, saj deluje preventivno.

“To se mi ne zdi res nič takega, saj je neškodljivo in je pravzaprav najboljša preventiva za gube, kar ne more doseči nobena krema,” je povedala takrat.

Foto: Instagram

Verjetno ni treba posebej poudarjati, da sta botoksu in številnim drugim lepotnim operacijam podlegli še Anja Jenko in Senidah, ki svoj nenaravni videz še dodatno podkrepita z močnim mejkapom. Tako sta bili videti nekoč. Bi ju prepoznali?

Anja Jenko (Foto: Žurnal)
Senidah (Foto: Mediaspeed)

Avtor
Piše

K. F.

Style. Več novic

New Report

Close