To so trenutno najbolj trendovske znamke kavbojk

04. julij 2019

To so trenutno najbolj trendovske znamke kavbojk

04. julij 2019

Predstavljamo 5 modnih znamk, za katere mogoče še niste slišali, prepričani pa smo, da boste njihove kavbojke naravnost oboževali.

Preproste so za kombiniranje in udobne za nošenje, so kavbojke ena izmed ležernih klasik, katerih vsestranskost se je prikradla v naše vsakodnevne kombinacije.

Skupaj z različnimi trendi so se menjavali tudi modeli kavbojk, kljub temu pa sam denim ni nikoli izgubljal na svoji popularnosti. Ko je konec leta 2000 postal najbolj zaželen model skinny, oprijete kavbojke z dodanim elastanom, so klasični modeli malce izgubili na popularnosti. V zadnjih sezonah pa so se klasične kavbojke ponovno vrnile – široke hlačnice, višji pas, močnejši in vzdržljivejši material in brez elastana.

Današnje najboljše in najbolj trendovske znamke kavbojk

Poleg novih modelov se na modni sceni ves čas pojavljajo tudi nove znamke, ki ponujajo odlične kavbojke. Čeprav jih boste našli v skoraj vsaki kolekciji, ne glede ali jih iščete v high street trgovinah ali pri najbolj prestižnih modnih hišah in oblikovalcih, so se izluščile nekatere znamke, ki se lahko brez težav postavijo ob bok kultnemu Levi’su.

V nadaljevanju vam predstavljamo pet modnih znamk, za katere mogoče še niste slišali, prepričani pa smo, da boste njihove kavbojke naravnost oboževali.

Frame

Klasične kavbojke z modernim pridihom. Frame kavbojke so se proslavile zahvaljujoč Instagramu, kot del odličnih street style kombinacij popularnih trendseterk.

https://www.instagram.com/p/ByIhG4fhzur/
https://www.instagram.com/p/BzdgoM_hlSf/

Re/Done

Vintage modeli levisk so bili začetek zgodbe znamke Re/Done, ki je v stare leviske vdihnil novo življenje in jih ponudil v moderni obliki, točno takšne, kot jih je modno občinstvo iskalo.

https://www.instagram.com/p/BxyL8xrlAdY/
https://www.instagram.com/p/BwH2nKwlvnV/

Agolde

Agolde je vse bolj popularna znamka kavbojk, ki jih obožujejo trendseterke. Zakaj? Ker so njihovi modeli zadržali enostavnost ležerne klasike, hkrati pa so mu dodali moderni in cool faktor.

https://www.instagram.com/p/Bzb4i1ng3sj/
https://www.instagram.com/p/BzZ9WCqixBR/

J Brand

Seznam najboljših znamk kavbojk ne bi bil popoln brez ameriške znamke J Brand, za katerega se zdi, da ga obožujejo prav vsi. Čeprav je večina modelov zadržala preprostost znanih krojev, so se J Brand kavbojke pokazale kot zelo kakovostne, ki jih le redko kdo dohaja.

https://www.instagram.com/p/BzOYjOvJYBl/
https://www.instagram.com/p/By7_wSUH4zC/

Everlane

Če iščete kavbojke, ki nosijo predznak sustainable, je znamka Everlane najboljša izbira. Trendovski modeli, največkrat v modri, črni in beli barvi so popoln dodatek vsaki garderobi, ki opominja k spremembam, ki jih vsi želimo videti v modni industriji.

https://www.instagram.com/p/ByQi-s_JN47/
https://www.instagram.com/p/BwziUROFOW6/

Rouje

Kavbojke so en izmed modnih favoritov v omari vsake chic Francozinje, zato ni presenečenje, da je ena izmed najbolj priljubljenih znamk Rouje, za katero stoji prava it Parižanka, Jeanne Damas. Čeprav je Rouje znan po romantičnih oblekah in jopicah, modna blogerka in velika oboževalka kavbojk Lizzy Hadfield trdi, da so prav kavbojke najboljši  kos, ki ga lahko najdete v kolekciji te mlade francoske znamke.

https://www.instagram.com/p/BxuIAfTI9mt/
https://www.instagram.com/p/Bvg6jS5nI2s/

Foto: Instagram, Rouje

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close