To sta dve zlati pravili pri decembrskih “party” čevljih

27. november 2021

To sta dve zlati pravili pri decembrskih “party” čevljih

27. november 2021
Avtor: Unsplash

Kot vsako leto je modna decembrska zapoved tudi letos spet ista: bleščeče, sijoče in glamurozno. K temu seveda spadajo tudi visoke pete.

Veseli december že dolgo ne mine brez bleščic, glamuroznih oblek in visokih pet, tako imenovanih “party” čevljev. Ti so skoraj obvezen del praznične oprave ob različnih prazničnih srečanjih: večernih druženjih in koktajl zabavah.

Za posebne priložnosti jih kombinirajte z elegantnimi oblekami, krili in nogavicami z ribjo mrežo, hlačam ter pleteninam.

Avtor: Unsplash

A pred videzom naj vas najprej prepriča model

Še tako lepi in prekrasni čevlji lahko izgubijo ves svoj lesk, če že po eni uri nošenja pridelajo prve žulje. Zato je pomembno, da znate izbrati pravi par, pri čemer se pri kupovanju naslednjega para “party” čevljev držite dveh zlatih pravil:

  • Prepričajte se, da nosite čevelj prave velikosti, saj se velikost stopala z leti tudi nekoliko spreminja,
  • seznanite se s tem, ali imate ravno stopalo ali visok lok, in to pri nakupu čevljev upoštevajte.
Avtor: Unsplash

Po tem, ko boste našli takšen model, ki se bo popolno prilegal vašemu stopalu, je na vrsti zabavnejša izbira: videz. Vsakoletni decembrski trendi visokih pet narekujejo bleščice, svetlikajoče barve, drzni mat, kombinacijo materialov, rdečo, vijoličasto ali modro barvo, tigraste ali kačje potiske.

Predvsem pa imejte v mislih tole: če se vam čevlji že med pomerjanjem zdijo neudobni, jih nikar ne kupite, saj boste že pri prvem nošenju postali slabe volje, namesto, da bi v njih uživali. Noben par čevljev ni vreden tega, da vam pokvari večer.

Avtor
Piše

Branka Grbin

Style. Več novic

New Report

Close