Toliko Kim Kardashian plačuje svoje varuške!

25. oktober 2022

Toliko Kim Kardashian plačuje svoje varuške!

25. oktober 2022
Foto: Profimedia

S slavo pride tudi veliko zaposlenosti, zato ima zvezdnica seveda tudi svoje varuške.

Slava prihaja s stranskim učinkom neprestane zaposlenosti, le redki pa poznajo slavo tako dobro kot Kim Kardashian.

Kardashianova ni le zvezda resničnostne televizije, ampak tudi lastnica podjetja in ambiciozna odvetnica. Seveda je zato zanjo čas z njenimi štirimi otroki, North, Saintom, Chicago in Psalmom, izjemno redek. Da bi ji pomagale skrbeti za svoje otroke, ima Kim skupino varušk, ki so po poročanju RadarOnline zelo dobro plačane.

Koliko so plačane varuške Kim Kardashian?

Kardashian svojim varuškam domnevno plačuje šestmestno plačo.

“Imajo ekipo varušk, ki so ves čas dežurne, dan in noč, vsaka pa zasluži približno 100 tisoč dolarjev na leto,” je povedal vir. Te varuške naj bi imele tudi seznam strogih pravil, ki se jih morajo držati.

Isti vir je povedal, da sta Kardashian in njen takratni mož Kanye West zapravljala celo bogastvo za varuške, še posebej po rojstvu hčerke Chicago januarja 2018. Vendar sta bila tako Kardashian kot West pripravljena pokriti stroške, da bi zagotovila najboljšo varstvo za svoje otroke.

Foto: Charles Sykes/Invision/AP via Guliver

“Njihove rutine so tako naporne in ni dvoma, da potrebujejo varuške,” je dejal vir.

A Kanye je Kim v preteklosti že kritiziral, ker si pomaga z varuškami, namesto da bi sama skrbela za njune otroke. Svoje pritožbe je izrazil v svoji pesmi Eazy, izdani v začetku tega leta.

“Danes sem pazil štiri otroke približno pet ur, te škornje Yeezy nosim povsod, danes tudi pod tušem, vzljubil sem varuške, a prava družina je boljša, kamere gledajo otroke, nehajte jemati kredit,” je dejal West v pesmi.

Kardashianova zaradi teh komentarjev ni bila zadovoljna, vir blizu nje je za People dejal, da je bil to “nizek udarec”.

Koliko varušk ima Kim Kardashian?

Poročilo časnika The Sun leta 2020 je navajalo, da ima Kardashian ekipo šestih varušk. Štiri od teh varušk, ena za vsakega otroka, so na delovnem mestu vsak dan.

Drugi člani osebja, vključno z mentorji in stilisti, spremljajo varuške, da jim pomagajo skrbeti za otroke.

@kimandnorth

We’re having so much fun

♬ original sound – Kim and North

Kardashian pa se je v času od novice o šestih varuškah ločila od Westa, zato sedajšnje točne številke varušk ne poznamo. Vendar pa je ena stalnica ta, da si kljub svojemu burnemu življenju vzame nekaj časa za svoje otroke.

“Kim poskrbi, da ima vsak dan 15 minut ena na ena z vsakim otrokom, vendar je tudi to načrtovano in mora ustrezati njenemu dnevniku in telefonskim klicem,” je vir povedal za The Sun.

Avtor
Piše

M. V.

Style. Več novic

New Report

Close