Toliko vsak mesec zasluži z objavo slik na Only Fans

09. junij 2021

Toliko vsak mesec zasluži z objavo slik na Only Fans

09. junij 2021

To pa je zelo lepa mesečna plača!

To pa je zelo lepa mesečna plača!

Da se Ana Pusovnik, ena izmed kandidatk v šovu sanjski moški, ukvarja s prodajo svojih mehko erotičnih vsebin na spletu, ni skrivnost. Stran Only Fans je postala že zelo priljubljena platforma za prodajo tovrstnih vsebin, poslužujejo se jo celo slavni hollywoodski zvezdniki in tudi nekateri znani Slovenci in Slovenke. Med njimi Denise Dame, Lara Goršek Kos in Denis Toplak. 

“Preden sem se pojavila v šovu sem imela 130 do 170 naročnikov, sedaj pa jih imam 200 do 250. Naročnina je 40 dolarjev in mislim, da sem v Sloveniji najdražja,” pove Pusovnikova, ki pa ne služi le z mesečno naročnino, temveč ponuja tudi dodatne personalizirane vsebine, če si kateri od naročnikov le teh zaželi. 

40 dolarjev je sicer 32,9 evrov, torej Ana z naročninami (če upoštevamo 250 naročnikov) mesečno zasluži 8225 tisoč evrov, od tega 20 odstotkov vzame Only Fans, torej dobi Ana vsak mesec 6580 evrov plus še denar od personaliziranih vsebin, ki jih pošilja posameznim naročnikom. 

Lepotica pravi, da ji to delo vzame uro do dve na dan, preostali čas pa se sprehaja s svojo psičko, zapravlja, se druži, pospravlja, nedavno pa si je privoščila tudi počitnice v Egiptu. “Ko to ne bo več aktualno, bo pa kaj drugega, meni tudi v službo ni noben problem hoditi, rada delam in sem tudi bila zaposlena, dokler še nisem tako dobro služila z Only Fansom,” še dodaja Ana. 

Prispevek je bil prvotno objavljen na Žurnal24.

Style. Več novic

New Report

Close