Tom Cruise pred poroko z znano igralko?

07. maj 2020

Tom Cruise pred poroko z znano igralko?

07. maj 2020

Ljubezensko življenje slavnega igralca je že dolga leta skrita javnosti.

Prava redkost je, da igralec, katerega filmi so po pravilu velike uspešnice, zaradi katerih ga publika obožuje, tako zaprt za javnost, kot je Tom Cruise. Filmska zvezda že več let ne daje izjav za medije, njegovo življenje pa je ena velika skrivnost. Zdaj pa smo zasledili novico, da naj bi se poročil.

Odkar se je leta 2020 ločil od igralke Katie Holmes, ni niti ene partnerke predstavil javnosti, vse informacije Tomovem zasebnem življenju pa so samo ugibanja. Včasih se zgodi, da do medijev pride informacija s pomočjo ljudi v njegovi bližini, vendar uradnih potrditev nikoli ni.

Mnogi menijo, da je razlog za tako skrivnostno zasebnost igralčeva pripadnost Scientološki cerkvi, ki ima zelo stroga pravila. Trdilo se je, da določeni pripadniki cerkve organizirajo »avdicije«, da bi 57-letnemu igralcu našli primerno soprogo. No, to je Tom zanikal.

Pisalo se je, da Katie Holmes ni bila prvotni izbor za Tomovo ženo, ampak je Scientološka cerkev želela, da se Tom poroči z mlado igralko Nazanin Boniadi, ki je njihova članica. Žal pa je kmalu odpadla kot primerna kandidatka, saj ni izkazovala dovolj velikega spoštovanja do voditeljev cerkve.

Nazanin Boniadi

Tuji tabloidi pišejo, da je 51-letna igralka Renee Zellwegger pripravljena postati članica Scientološke cerkve, in to prav zaradi Toma Cruisa, s katerim sta skupaj zaigrala v uspešnici Jerry Maguire.

»Tom ji je bil vedno všeč,« je potrdil vir blizu para za revijo Magazin NW, potem ko naj bi bila njuno razmerje pod strogo kontrolo voditeljev Scientološke cerkve.

Cerkev že od zadnje Tomove ločitve išče idealno soprogo, ki bi se bila pripravljena pridružiti njihovi skupnosti, Renee pa naj bi bila idealna kandidatka, trdi vir, ki je še povedal, da so predstavniki cerkve igralko že kontaktirali in jo obiskali na domu, kjer so ji razložili, kaj pomeni biti njihov član.

Par se je spoznal na snemanju filma leta 1996 in njuno afero je preprečil Tomov zakon z Nicole Kidman. Renee je pred kratkim za Vanity Fair povedala, da ji Tom vsako leto pošlje rojstnodnevno darilo.

Zaradi strogih pravil Scientološke cerkve, Tom že več let ni videl svoje, danes 14-letne hčerke Suri, saj je njena mama Katie pri njih razglašena za »persona non grata« in zaradi tega bi lahko slabo vplivala na Toma.

Tom in Suri leta 2010

Nekdanji član Scientološke cerkve je za časopis The National Enquierer, da Tom ne vidi svoje hčere, ker je prepričan, da Katie in njega družina negativno govorijo o scientologih, po pravilih cerkve, pa s takimi osebami člani ne smejo imeti stika.

Foto: Profimedia, Getty

Style. Več novic

New Report

Close