Torba, ki se bo nedvomno znašla na vašem seznamu želja!

14. januar 2020

Torba, ki se bo nedvomno znašla na vašem seznamu želja!

14. januar 2020

Torbe so, brez razmišljanja, detajl, ki lahko celotnem outfitu podari zanimiv in drugačen videz, pa tudi glede uporabnosti so nepogrešljivi dodatki.

Tokrat smo naleteli na zanimivo torbo znamke Carolina Santo Domingo, za katero smo prepričani, da bo vzbudila zanimanje vseh oboževalk posebnih modnih dodatkov. Med trendseterkami je že navdušila Olivio Culpo, Emily Ratajkowski in Evo Chen.

https://www.instagram.com/p/B4aYa7Dg723/

Model Corallina je cross body model, ki je na voljo v »puhasti« izdaji, ki je izdelana iz jagnječje volne, zaradi česar je izjemno mehka in udobna za nošenje.

https://www.instagram.com/p/B6oUc7wgYP0/

Idealna je za dnevne priložnosti, kadar želite narediti vtis in ustvariti šik romantični outfit. Ker je torba zelo topla, je primerna za nizke temperature.

https://www.instagram.com/p/B4coQIRAmW-/

Čeprav to torbo največkrat vidimo v dnevnih kombinacijah, pa ni izključeno, da je ne bi nosili tudi za večerne priložnosti, saj je model na voljo tudi (poleg v bež) v črni barvi.

Črna torba je odlična za večerne minimalistične in stroge obleke, ki jim o na eleganten in prefinjen način dodala pridih modne igrivosti.

Poleg tega, da je torba sama po sebi zelo posebna in specifična, ji lahko dodate tudi lasten pridih. Najlažje to storite tako, da okoli ročaja ovijete šal ali rutico. Tako boste dobili povsem nov kos, ki ne bo ostal neopažen.

https://www.instagram.com/p/B6oUgCBApvf/

Ker smo v obdobju popustov, torbo lahko na spletni strani kupite s 50 odstotnim popustom.

Foto: Instagram, carolinasantodomingo.com

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close