Trend: Začasne tetovaže, ki so videti kot prave!

Tetovaže se nanesejo kot nalepka in se odstranijo z milom ter vodo.

Ste si od nekdaj želeli tetovažo, pa se nikakor ne morete odločiti, da je to za vas? Ali pa že imate izbrano mesto, na katero bi si nekaj tetovirali, vendar niste prepričani, kako bi bilo to videti?

Na srečo je, namesto risanja po sebi s flomastrom, na trgu (zahvaljujoč priljubljenim festivalskem slogu) veliko blagovnih znamk, ki so specializirane za začasne tetovaže. Z njihovo pomočjo lahko izberete motiv, podoben tistemu, ki ga želite in ugotovite, na katerem mestu bi si ga vtetovirali v kožo. Navdiha ne manjka, znamka Tattify pa vam ponuja več kot samo običajne zvezdice, trikotnike in podobne motive.

12

Tiskani citati, barvni bloki in akvarel tetovaže. Vse to je našlo mesto v njihovem portfelju. Sodelujejo s tattoo mojstri s celega sveta in ustvarjajo svoje modele, ki zagotavljajo, da so tetovaže videti kot prave. Nekatere so tako podrobno narejene, da si boste motiv zaželeli tetovirati s pravim črnilom.

Na njihovi spletni strani Tattify.com lahko vsakdo najde nekaj zase – barvne tetovaže, črno-bele ali priljubljene zlate in srebrne poletne motive. Tetovaže se nanesejo kot nalepka in se odstranijo z milom in vodo. Če jih boste dobro pazili, jih imate lahko tudi do 5 dni, v paketu pa dobite vedno dvojni dizajn, če si zaželite ponoviti postopek. Cene se gibljejo med 5 do 8 dolarjev, odvisno od modela. Znamka dostavlja v Slovenijo, z brezplačno dostavo – idealno za to poletje!

13

9

10

11

14

tatiffy11

Foto: Instagram/@tattify

 

O avtorju

SaraDetela

New Report

Close