Trendi frizure: kako nositi čop na malce drugačen način?

02. junij 2019

Trendi frizure: kako nositi čop na malce drugačen način?

02. junij 2019

Frizura, ki je idealna rešitev za vse priložnosti, je zaneslljivo čop oziroma spenjanje las v ‘konjski rep’. Čop pa je letos doživel ljubko transformacijo in naslednje trike lahko uporabite tudi ve!

Čop lahko spnete v trenutku, tudi, ko se vam najbolj mudi. Zaokroži lahko vsakdanji ležeren videz ali postane celo del elegantnega outfita, kot to s svojim primerom dokazujejo številne slavne ženske, ki si čop naredijo celo za slavnostne priložnosti na rdeči preprogi.

@anoukyve

Res je, da je čop oz. ‘konjski rep’ dolgo časa veljal za casual frizuro, ki se jo sme nositi predvsem k športnim oblačilom, a vmes so se smernice precej spremenile. Tako je čop postal ‘it frizura’, primerna za vse trenutke dneva in za vse priložnosti.

Ženske imamo čop rade zato, ker je preprost za ustvarjanje in ker z njegovo pomočjo obraz lepo pride do izraza. Spoznale pa smo tudi, da je primeren celo za gala trentuke, saj ob nošenju čopa tudi modni dodatki pridejo v ‘rpvi plan’, še posebej to velja za uhane.

Ko se temperature dvignejo, čop rade nosimo zaradi praktičnosti, ker se vsaj dolgolaske tako manj znojimo. A vsekakor ni razloga, da čop (p)ostane monotona in dolgočasna frizura brez kančka domišljije.

@sincerelyjules

Smo namreč sredi sezone, ki je velik poudarek dala prav modnim dodatkom za lase. Z raznimi sponkami za lase in pentljami zlahka ukrotimo celo skodrane lase v eleganten čop. Ker pa prihaja poletje, bodo tudi rute v laseh idealno orožje, da klasičen čop spremenimo v trendi frizuro.

Ruto lahko torej uporabimo namesto elastike za čop. Tako kot lasnice in ‘špange’ so velik hit pri frizurah tudi t.i. ‘scrunchieji’. Z njihovo pomočjo lahko dosežete nenavaden, modno ‘odštekan’ videz. Imate lepo negovane in zdrave lase? Zvežite jo v klasičen visok čop in po vsej dolžini čopa vdelajte še scrunchieje – dobile ste idealno pričesko za vsak dan.

Niste ljubiteljica dodatkov za lase? Še vedno lahko čop spnete tako, da iz njega prosto pada nekaj pramenov ob obrazu. Tako bo frizura videti ležerno. Za navdih smo vam pripravili 20 fotografij z Instagrama, kjer smo našli najbolj trendovske čope za poletne dni.

D. S.

Foto: Instagram, Journal.hr, Rie Victoria Aoki

Style. Več novic

New Report

Close