Trendi manikire poletja 2020 – od minimalizma do kričečih barv

06. avgust 2020

Trendi manikire poletja 2020 – od minimalizma do kričečih barv

06. avgust 2020

Se radi poigravate z dizajnom manikire ali prisegate na klasičen brezbarvni lak? Letos je dovoljeno vse.

Marjetični nohti

Poletni in lahkotni – takšni so »daisy nails« (sl. marjetični nohti). Za popestritev na enem nohtu ali kar celoten travnik. Letošnje poletje zaznamujejo nohti s cvetličnimi vzorci, najraje kar z nežnimi cvetovi marjetic. Z nekaj truda vam lahko manikira uspe tudi doma. Potrebujete bel in rumen lak ter manjši čopič.

View this post on Instagram

A post shared by Kasia Kluza (@oh.kasia) on

Francoski nohti 2020

Letošnji modni trendi oživljajo modo 90. let prejšnjega stoletja. Tako je tudi pri nohtih, ki jih letos spet nosimo v francoskem stilu. A namesto debelih belih robov, letošnji francoski nohti navdušujejo s konicami v različnih barvah.

Geometrične oblike

Letos je lahko prav vsak noht drugačen. Tako jih lahko okrasimo tudi z geometričnim oblikami v različnih barvah.

Pikčasti nohti

Pike na oblekah, čevljih in torbicah so bile od nekdaj modne. Sedaj pike tudi osvajajo naše nohte. Medtem ko se bomo z geometričnimi oblikami doma namučili, bomo lahko s pikicami čisto enostavno okrasili nohte.

Nohti z zapeljivo obrobo

Trend minimalizma se iz pohištva seli tudi na nohte. Tako noht pobarvamo le na enem robu v izbrani barvi. Pri tej manikiri najbolje učinkujejo močne kričeče barve.

Vrnitev nude lakov

Predvsem poleti se mnoge žensk odloči za »nude« lake. Preprosta eleganca je predvsem primerna za tiste, ki nimajo veliko časa in si le želijo malo leska oz. občutka urejenosti.

Mavrični nohti

Trend, ki nas je razveselil že leta 2019 se nadaljuje. Letos pa močne barve zamenjuje nežni pastelni odtenki. Tudi to je manikira, ki jo boste lahko zlahka ustvarili tudi doma.

Foto: Unsplash

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close