Trendi obutev za pomlad: 14 šik modelov v ‘it’ beli barvi!

18. april 2019

Trendi obutev za pomlad: 14 šik modelov v ‘it’ beli barvi!

18. april 2019

Obutev v beli barvi je eden tistih stilskih imperativov, ki nikoli ne gredo iz mode, to pomlad pa je ponudba belih čevljev še posebej bogata. Izberite le še pravi model zase iz novih kolekcij

Ženske naravnost obožujemo belo barvo in čevlje, če to dvoje združimo, pa dobimo obutev v beli barvi, za katero modni poznavalci pravijo, da bo absolutni hit letošnje pomladi.

Jet-seterski videz bele obutve je dobesedno popkulturno vsajen v naše predstave in modo zadnjih desetletij. Prefinjenosti ter eleganci belih čevljev se je nemogoče upreti in le zakaj bi se ji sploh poskušali?

Bershka

Ko govorimo o spomladanski garderobi ter outfitih, nam pogled uide na obutev, kjer bela barva naravnost popolno zaokroži videz lahkotnih oblek ter kril, ki jih ngajivo dviguje pomladni vetrič.

levo Tosphop, desno Zara

Da bi bila celotna slogovna kombinacija čim lepša ter posebna, je poleg dodatkov potrebno izbrati samo še prave čevlje. Obutev v beli barvi je eden tistih stilskih imperativov, ki iz mode pravzaprav nikoli ne gre.

Reserved

To pomlad se ta v še posebej veliki ter bogati ponudbi pojavlja na policah naših priljubljenih high street trgovin. Modeli, ki so privabili našo pozornost in jih bomo oboževali, so predvsem elegantni salonarji s kvadratno (block) ali ‘mačjo’ (kitten-heel) peto, ki se bodo v popolnosti prilegali na zasanjane romantične videze.

levo Reserved, desno Zara

Krila ter obleke v kombinaciji s tem modelom čevljev bodo zavibrirali v posebni vintage melodiji, poleg tega gre za obutev, ki je nadvse udobna za nošenje.

Bershka

Klasični salonarji in sandali z malce petke so še en izbor, s katerim ne morete zgrešiti. Idealni so, če se boste odpravile na poseben dogodek ali jih nosile zvečer skupaj z mininalistično garderobo, saj bodo ob slednji čevlji v beli barvi prišli še posebej do izraza zaradi svoje enostavnosti in nepretencioznosti.

Topshop

Za dnevne ‘casual’ kombinacije izberite obutev v beli barvi z ravnimi podplati, tokrat si lahko daste duška, saj je izbira raznolika in fantastična. Vsaka od nas bo, skratka, našla na svojo kožo in stopala ‘napisano’ obutev v beli barvi, ki bo najbolj odgovarjala njenemu osebnemu slogu.

levo Zara, desno Uterque

High street trgovine čisto zares kipijo od pestre ponudbe odličnih modelov čevljev v beli barvi iz novih kolekcij. Zgoraj si oglejte naš izbor najbolj privlačnih za to pomlad, ki vsako žensko uspejo osvojiti že na prvi pogled.

D. S.

Foto: Instagram, Zara, Bershka, Reserved, Uterque, Topshop

Style. Več novic

New Report

Close