Trendseterke vas bodo prepričale, da črna od glave do pet ni dolgčasna

30. januar 2019

To zimo se je črna barva povzpela še za stopničko višje. Že sicer velja za sinonim elegance in sofisticiranega videza, zdaj pa ‘fashioniste’ dokazujejo, da je obenem nadvse izzivalna.

Vsak od nas se po svoje trudi, da bi stopil iz cone udobja in si nadel žive barve, ki nam jih priporočajo modni poznavalci ter oblikovalski guruji. A še posebno pozimi je tako lahko pozabiti na njihove ‘barvne lekcije’ in nasvete za kombiniranje, pa se spet zatečemo k svojim najljubšim temnim odtenkom ali celo črni barvi.

Sprijaznimo se: včasih nam je črna od glave do pet, t.i. enobarvni ali monokromni videz, pač najljubši! All-black kombinacija pa niti slučajno ni dolgočasna ali pozabljena smernica, saj nas naše najljubše trendseterke in ljubiteljice mode vedno znova opozorijo na to, da je lahko videz v popolnoma črni še kako intriganten ter celo zelo seksi!

Skrivnost odlične kombinacije črnih kosov od glave do pet je v tem, da se v outfitu pojavi vsaj en ‘element presenečenja’, naj si gre za nenavaden material, predimenzionirano poudarjena ramena, zanimivo krojenje ali posebne modne dodatke oziroma nakit, zlasti v srebru in zlatu, ki je videti skrajno zapeljivo na povsem črnem videzu.

https://www.instagram.com/p/BqJr1WSFUcG/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/Bpz7J0pHtn7/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/Bq_iTUfA-8s/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/BmqhbeInz_t/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/Bp2r_Ethdp_/?utm_source=ig_embed
https://www.instagram.com/p/Bra7nfRnTct/?utm_source=ig_embed

Zgoraj vam predstavljamo najlepše kombincije v črnem z Instagrama, ki so nas navdihnile in se nam zdijo ene najboljših, kar smo jih videli zadnje čase. Takoj nas je zamikalo, da bi se še same oblekle popolnoma v črno in kajpak pri tem izpostavile en zavidanja vreden kos oblačila v črni barvi!

D. S.

Foto: Instagram, Shot by Gio, Nolita Hearts NYC

New Report

Close