Trenirka in jakna kot idealna jesenska kombinacija? Absolutno DA!

13. oktober 2020

Trenirka in jakna kot idealna jesenska kombinacija? Absolutno DA!

13. oktober 2020

Zdi se, da ne obstaja niti eno modno pravilo, ki do zdaj še ni bilo prekršeno in to ne samo to, kršenja so postala pravzaprav kul in novi trend.

Ste si lahko pred petimi leti zamislile, da boste brali članek, kjer bo zapisano, da je kombinacija spodnjega dela trenirke in elegantne jakne, absolutni jesenski trend.

Hailey Bieber

Seveda je k temu trendu prispevalo tudi dejstvo, da smo kar nekaj mesecev preživeli v svojih domovih (nekateri se še vedno niso vrnili v svoje pisarne), kot tudi to, da smo ugotovili, kako je življenje lahko fino in udobno v trenirkah.

Chiara Ferragni

Mogoče nam bo tega malce žal, ko si čez nekaj mesecev ne bomo mogli več natakniti oprijetih kavbojk, vendar je trenutno življenje v trenirkah simbol za svobodo in kršenja starih pravil.

Influencerke so seveda prve poskusile, kako je vse skupaj videti. Trenirko in jakno so kombinirale s športnimi copati, nogavicami in crop topi – videti je odlično).

Ko pa se je igralka Katie Holmes s svojim novim fantom pojavila v Mango trenirki in jakni z dvojnim zapenjanjem, pa je se je trend razširil z bliskovito naglico.

Zdaj ste lahko oblečeni za dolg dan, hkrati pa boste na samem vrhu seznama najbolje oblečenih.

Foto: Profimedia, Mango

Avtor
Piše

AnjaCajhen

Style. Več novic

New Report

Close